Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Targoviste: Partidul National Democrat Dambovita

PND DAMBOVITA - OFICIAL MEDIA I

Azi 29.02.2016, ora 12,00 la sediul PARTIDULUI NATIONAL DEMOCRAT DÂMBOVIŢA a avut loc o conferinţă de presă susţinută de Biroul Politic Judeţean, condusa de domnul IANCU AVRAM, în calitate de Preşedinte al Organizaţiei PND Dâmboviţa, în prezenţa domnului Secretar General al PND România, domnul deputat DEACONU MIHAI.

Domnul Preşedintae IANCU AVRAM a prezentat Organizaţia Judeţeană a PND, care se află în plin proces de constituire de organizaţii locale şi de consolidare a celor existente, de identificare a candidaţilor pentru funcţiile de primar, consilieri locali şi judeţeni, în paralel cu strângerea de semnături pentru susţinerea candidaturilor.

PND DAMBOVITA - OFICIAL MEDIA

Domnul deputat DEACONU MIHAI a făcut un scurt istoric al înfiinţări PARTIDULUI NATIONAL DEMOCRAT, a prezentat principiile care stau la baza acestuia şi câteva puncte din Programul Politic al partidului. Cu această ocazie s-a prezentat şi o parte din candidaţii la funcţia de primar ale unor localităţi din judeţ. S-au răspuns la întrebările adresate de reprezentanţii presei.

PND DAMBOVITA - OFICIAL MEDIA II

Distribuie acest articol Oficial Media
Share