23/10/2021

Târgul Mierii la a VI-a ediție

La Agro Village din Calea Aradului, parcarea din fața Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara și-a deschis porțile pentru două zile, adică astăzi și mâine, Târgul Mierii.
Este organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, Filiala Timiș în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara, la care participă producători din Caraș Severin, Hunedoara, Arad, Bihor și Timiș, târg ce a ajuns la cea de-a șasea ediție.
Sunt prezenți în jur de doisprăzece producători cu produse de miere, cu siropuri, propolis, lăptișor de matcă, energizante cu miere, cosmetice pe baza de miere, apilarnil, polen și chiar venin de albine.
Pentru vizitatori va fi organizată și o tombolă cu premii în produse apicole, vor avea loc degustări de miere din mai multe sortimente,
Pe lângă produsele din miere vizitatorul mai poate să bea și o bere, să mănânce un mic, dar să și plece acasă nu numai cu produsele stupului ci și cu niște siropuri naturale, băuturi, lichioruri, sau ceaiuri pentru diferite afecțiuni.
Și mâine timișorenii sunt așteptați la Agro Village unde vor găsi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță şi zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc .
De asemenea pe parcursul targului vor fi organizate și alte competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele

Distribuie acest articol Oficial Media
Share