Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Tatiana Pop, 40 de ani și 4 copii se luptă cu un cancer la sân: ”Vă rog, ajutați-mă să trăiesc, nu sunt pregătită să plec de lângă familia mea”

Tatiana Pop din județul Ard, comuna Vladimirescu are nevoie de ajutorul nostru! A fost diagnosticată cu cancer la sân din anul 2021 și de atunci se chinuie să trăiască. Tatiana are 40 de ani și 4 copii pe care nu vrea să-i părăsească.

”Nu sunt pregătită să plec de lângă ei, de lângă familia mea dragă și voi lupta cu toate puterile ca să le pot fi în continuare alături, însă, șansa mea la viată, depinde de bunăvoința și dărnicia voastră”, spune Tatiana în mesajul ei.

Povestea Tatianei Pop relatată de Asociația Speranță pentru România:

”În luna iulie a anului 2021, am fost diagnosticată cu Cancer la sân. De atunci, duc o luptă cruntă cu această boală nemiloasă și cu tot ceea ce ține de costurile financiare ale tratamentelor și recuperărilor.

În Romania nu mi s-a mai acordat nici o șansă și de câteva luni, fac  în fiecare lună, chimioterapie, în Turcia, ceea ce este extrem de costisitor. Medicii estimează ca va mai fi nevoie în continuare, de încă cel puțin 12 astfel de ședințe de chimioterapie, pe care nu mi le mai pot permite,  și abia apoi, tumoarea va deveni operabilă.

Sunt soție și mamă a 4 copilași minunați care suferă alături de mine în această grea încercare și care vă roagă, împreună cu  mine, să ne oferiți șansa de a petrece mai mult timp împreună.

Nu sunt pregătită să plec de lângă ei, de lângă familia mea dragă și voi lupta cu toate puterile ca să le pot fi în continuare alături, însă, șansa mea la viată, depinde de bunăvoința și dărnicia voastră.

Lupta contra cronometru cu boala este una pe care nu o voi putea duce la capăt  fără ajutorul vostru, din cauza costurilor foarte mari. Vă rog, ajutați-mă!”

Nume si prenume: Tatiana Pop
Localitatea: Jud.Arad, Comuna Vladimirescu
Varsta: 40 ani
Diagnostic: Cancer la san – tumora mamara stanga
Nevoi concrete: Acoperirea cheltuielilor personale aferente bolii, respectiv tratamentul chimioterapeutic efectuat la Medical Park – Istanbul, Turcia.
Suma necesara: 14300 Euro

Specificați la detalii donație numele cazului – Tatiana Pop

Denumire: Asociatia SPRO (Speranță pentru Romania)

CUI: 41026636

MODALITATI DE DONATII RAPIDE

Donează rapid prin Revolut la: 0766 365 833 sau revolut.me/sperantaromania;

 Donează rapid prin BT Pay la: 0766 365 833;

 Donează rapid prin ING Bank: 0766 365 833;

 PAYPAL - Discord Emoji Donează prin PayPal, aici: https://paypal.me/asociatiasperanta, sau email: misiuneasperantapentruromania@gmail.com

  • Responsabil de caz:
    Cristina Pîrv
  • cazurispro@gmail.com
  • 0771190721
  • L – V 8 – 16

Mai multe modalităti de plată pe sperantăpentruromania.ro

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share