Uscăciunea vaginală este o problemă des întâlnită la femeile aflate la menopauză. Însă poate apărea și la restul femeilor ca urmare a schimbărilor hormonale, stres sau folosirea produselor de îngrijire intimă cu parfum. Este neplăcută și incomodă, dar există soluții pentru a o combate. Una dintre acestea este reprezentată de supozitoare vaginale. Dacă te afli în această situație, află cum te pot ajuta și de ce ar trebui să le încerci.
Supozitoare vaginale naturale – hidratează mucoasa vaginală
Uscăciunea vaginală apare atunci când nivelul de estrogen scade. Pentru a preveni și lubrifia această zonă, supozitoarele naturale pentru uscaciune vaginala conțin ingrediente benefice care pot hidrata eficient mucoasa vaginală. Hidratarea mucoasei vaginale este importantă mai ales la femeile aflate la menopauză, când uscăciunea devine mai pronunțată. Supozitoarele ajută la menținerea umidității și elasticității țesuturilor.
Mențin echilibrul microbian vaginal și susțin mecanismul natural de protecție
Atunci când se folosesc supozitoare vaginale, bacteriile din compoziție ajută la protejarea și restabilirea microflorei vaginale. Aceste bacterii nu provoacă rezistență la antibiotice, ceea ce le face potrivite și pentru femeile care urmează tratamente cu antibiotice. Supozitoarele nu doar că mențin echilibrul microbian vaginal, ci și mecanismul natural de protecție al microflorei vaginale. Ajută la menținerea nivelului de aciditate al vaginului, contribuind la prevenirea infecțiilor.
Creșterea elasticității mucoasei vaginale
Elasticitatea mucoasei vaginale este importantă pentru menținerea confortului zilnic. Supozitoarele au în compoziția lor ingrediente care contribuie la creșterea elasticității mucoasei. Acestea ajută la ameliorarea senzației de tensiune și uscăciune și oferă mai mult confort.
Ingrediente naturale pentru sănătatea ta intimă
Suplimentele sub forma supozitoarelor au în general ingrediente naturale pentru a susține sănătatea intimă într-un mod cât mai natural. De exemplu, suplimentele vaginale gynella balance conțin doar ingrediente naturale. Bacteriile lactice tindalizate creează o barieră protectoare la nivelul mucoasei vaginale, favorizând creșterea florei bacteriene benefice. Acidul lactic menține un pH optim, prevenind infecțiile. Izoflavonoidele din soia ajută la creșterea elasticității mucoasei și ameliorează senzație de uscăciune. Hialuronatul de sodiu hidratează intens mucoasa vaginală și contribuie la regenerarea țesuturilor.
Pe lângă utilizarea supozitoarelor vaginale, este important să adopți un stil de viață sănătos și liniștit. Consumă suficientă apă, urmează o dietă echilibrată și evită produsele de îngrijire pe bază de alcool, parfumuri și surfactanți. Aceste măsuri, alături de folosirea unor suplimente naturale, te vor ajuta să previi și să tratezi uscăciunea vaginală.
călător pe la reviste pe la câteva edituri “…spunea mama: fluturii făceau curte florilor şi-atunci am mişcat prima dată, apoi zi de zi pântecu-i zvâcnea aşa cum ţi se zbate ochiul stâng. când m-am născut căzuse bruma. eu n-am vrut sa ucid fluturii” în rest, căţărare liberă
EXCLUSIVE BREAKING NEWS
Bill Gates ne prevede viitorul: “Chiar dacă vom evita un război major, ne vom confrunta oricum cu o nouă pandemie”
Răzvan Constantinescu – președinte. Manifest – Dan Diaconu
Ciobanii au ieșit la protest: ”Vă rugăm să veniți să ne ajutați, nu vrem să ni se ia animalele din curte. Să nu pună presiune pe noi să ne ia teste, să ne scoată pozitivi”
Transhumanța este în pericol! Cine are interes să ne distrugă? Ciobanii români își plâng oile sacrificate fără voia lor
Gura de Rai din Bucegi și Panteonul de la Căscioarele – Liniile geoenergetice
S-a semnat transferul bombă – Mihai Popescu luat de Becali la FCSB
LIFE STYLE
25 de sfaturi înțelepte care ne pot schimba viața în bine
Cum ne putem construi un sistem imunitar puternic. Alimente care ne ajută să creștem imunitatea
Mihaela Bilic: Confortul și civilizația duc la supraconsum alimentar
Doctor Gabor Mate despre iertare, suprimarea furiei și transmiterea generațională a traumelor
Te-ai întrebat vreodată dacă stresul și traumele din trecutul tău te-ar putea îmbolnăvi? O discuție cu doctor Gabor Mate și Dr. Sanjay Gupta, neurochirurg
DESTINATII
30 de elevi premianți ai Școlii Niculești au participat la o tabără de educație turistică montană pe Valea Ialomiței
Operatorul Ana Hotels sancționat cu amendă de 8000 euro
Experiențe de neuitat pentru 22 de tineri care au participat timp de 5 zile într-o tabără montană
O nouă serie de 40 de tineri s-a bucurat de secretele Munților Bucegi într-o tabără de voluntariat
Te ajutam sa faci bagajul!
SANATATE
Dăruiește Viață continuă parteneriatul cu Spitalul Marie S. Curie
Îmbătrânirea este asociată cu o calitate a vieţii crescută, care garantează demnitatea umană
Uleiul de cătină, medicamentul trimis de Dumnezeu sau aurul lichid, ajută la combaterea cancerului și este un puternic vindecător
La nivel global, 1 din 4 adulți și 81% din adolescenți au un nivel insuficient de activitate fizică
Povestea unei femei care a trecut prin Histerectomie: ”Nimic nu mai este la fel, o traumă pe viață!”
Cât zahăr se găsește într-o sticlă de Fanta Orange vândută în România
URMARITI OFICIAL MEDIA PE CANALELE NOASTRE
AUTORII OFICIAL MEDIA
De ce ne sperie o VIATA NOUA? - Oana Grigore
Ce mai poti citi
Oby INK Academy continuă înscrierile la cursurile de tatuaje ale grupei a IV-a
Ce trebuie să știi despre alegerea corectă a anvelopelor astfel încât să te poți bucura cât mai mult de utilizarea acestora?
Unde se utilizează compresoarele de aer cel mai des?