Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Te plangi si tu de aceste lucruri? Atentie, iti scad vibratia!

vibratie scazutaMai jos veti putea gasi o parte dintre cele mai des intalnite plangeri pe care le auzim astazi. Aceste plangeri sunt atat de comune, incat putem cadea in plasa lor cu mare usurinta, repetandu-le constant. Asa ca, este extrem de important sa le evitam (chiar daca sunt adevarate):

1) Am o durere de cap/o migrena

2) Ma doare stomacul

3) Mi-e foame

4) Imi urasc job-ul

5) Ce vreme urata

6) Traficul este groaznic/Am fost prins(a) in trafic

7) Sunt stresat(a)

8) Oamenii nu mai stiu ce inseamna maniere in ziua de azi

9) Cavalerismul a murit

10) Toti barbatii buni au fost luati

11) Sunt bolnav(a)/Nu ma simt bine

12) Ea este o *****

13) Seful meu este un nesimtit

14) Sunt atat de gras(a)/Sunt balonat(a)

15) Barbatii sunt magari

16) Il/O urasc

17) Copiii din ziua de azi sunt atat de ______

18) Sunt obosit(a)/epuizat(a)/Nu am dormit bine

19) Mi-e prea cald/prea frig/ Am inghetat

20) Sunt plictisit(a)

Din nou, in timp ce aceste lamentari, in general, ne scad vibratiile, cele mai comune pot fi extrem de periculoase. Din moment ce auzim aceste plangeri venind de la altii, ele pot sa ne scape si noua usor, devenind expresii pe care folosim frecvent. Uneori le vom folosi chiar si pentru a incepe o conversatie, pur si simplu pentru ca suntem plictisiti. Cu cat ne gandim si ne plangem mai mult de ceva anume, cu atat mai mult legea atractiei ne va aduce acea problema de care ne plangeam initial. Asadar, ca sa ne crestem vibratia si sa folosim legea atractiei eficient, este intelept sa evitam acest gen de plangeri.

Doar pentru ca suntem bolnavi, flamanzi sau stresati, asta nu inseamna ca trebuie sa o spunem tuturor celor pe care ii intalnim. Si nici nu ne ajuta in vreun fel sa repetam fraze de genul in capul nostru toata ziua. Mai bine consultam un doctor sau mancam ceva sau ne luam o zi liber si trecem mai departe. Exista o problema si un demers ce poate fi facut pentru a rezolva acea problema. Nu trebuie sa ne plangem. Fie acceptam, fie actionam.

CUM SA- TI RIDICI VIBRATIA?

Alegand sa nu ne plangem despre problemele noastre, transmitem un mesaj catre univers prin care asteptam o rezolvare. Odata cu asteptarea vine si manifestarea. Asa ca, aratand universului ca ne asteptam ca problemele ce ar putea aparea sa fie insignifiante si usor de rezolvat, asa vor deveni!

Pentru ca realitatea sa se manifeste in modul in care noi ne dorim, trebuie sa ne spunem povestea asa cum ne dorim sa se intample. Daca ceea ce spunem nu este ceea ce vrem sa se intample, putem alege sa nu vorbim despre asta. Rezumati-va la a vorbi cu lumea doar despre lucrurile bune. Atunci cand spui o poveste buna, vei avea o viata mai buna! Conform spiritscienceandmetaphysics.com.

PUTEREA TERAPEUTICA A COPACILOR

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin