Te pregătești să devii mamă? DESCOPERĂ 7 lucruri pe care ar trebui să le cumperi înainte de naștere

Venirea pe lume a micuțului tău va fi cu adevărat un moment copleșitor. Însă pentru a fi pregătită din timp, este bine să ai în vedere câteva lucruri importante ce ar trebui   achiziționate înainte de marele eveniment. 

Poți descoperi câteva recomandări în rândurile următoare, pentru a te asigura că vei avea parte de liniște și relaxare din acest punct de vedere.

Ce lucruri poți achiziționa înainte de nasterea copilului tău

 Masa de înfășat și schimbat scutecele

Pregătirea camerei unde îți vei petrece timpul cu bebele tău trebuie să fie pusă la punct înainte de sosirea micuțului pe lume. Iar ca lucrurile să fie cât mai simple cu putință, recomandarea este să cumperi o masă de schimbat scutecele și hainele puiului tău. 

Poți alege și mobilierul potrivit în acest sens, pentru a fi simplu de găsit cele trebuincioase și monta într-un spațiu care să permită libertatea de mișcare în cameră.

 Hainele și accesoriile de bebeluș

Superstițiile vechi spun că vestimentația unui bebeluș ar trebui cumpărată după nașterea acestuia. Însă revenind la societatea de astăzi, mamele ar trebui să pună accent pe utilitate înainte de orice zicală veche sau sfat bătrânesc.

Astfel, hainele se pot cumpăra din timp, chiar în ultimele luni de sarcină, dacă sănătatea mamei permite acest lucru. În același timp se pot achiziționa și termometru pentru bebeluș, bețișoare de urechi, biberoane, suzete, tetine, suport pentru scutece și cremele de corp pentru micuț.

  1. Scoica auto

Un alt aspect important de care o mamă ar trebui să țină cont înainte de venirea pe lume a bebelușului este alegerea unei scoici pentru transport. Acest accesoriu va folosi pentru câteva luni bune, iar siguranța în mașină este primordială. În această direcție poți alege o scoică auto de 0-13 kg, de pe Babymatters.ro, asigurându-te că știi specificațiile tehnice, modul de pregătire și instalare. Un asemenea produs vine la pachet cu toate instrucțiunile, așa că, îți va fi ușor.

  1. Căruciorul

Și căruciorul poate fi achiziționat înainte de nașterea bebelușului, iar mama se poate documenta în acest sens încă din timpul sarcinii. Există cărucioare reversibile, care pot fi folosite fie cu fața către părinte, fie invers. Și acestea pot fi alese în funcție de greutatea micuțului, precum și vârsta până la care un asemenea accesoriu poate fi folosit.

  1. Cădița de bebe

Prima băiță a bebelușului vine la pachet cu multe emoții și frici din partea mamei. Temerile se pot spulbera odată cu alegerea unei cădițe comode și utile. Un astfel de accesoriu poate fi cumpărat din timp de către mămică din magazinele de specialitate.

  1. Biberoanele

Indiferent de metoda de alăptare aleasă de mamă, biberoanele nu ar trebui să lipsească din peisaj. Acestea vin în diferite forme și mărimi, însă alegerea se poate face în funcție de vârsta bebelușului, începând evident, cu recipientul cel mai mic. Este recomandat și un sterilizator in acest sens.

  1. Scaunul pentru alăptare

Alăptarea este unul dintre cele mai frumoase momente din perioada bebelușiei, ce conectează mama cu puiul ei, la nivel emoțional. Iar ca imaginea să fie completă, este recomandată achiziționarea unui scaun special, de tip balansoar, ușor de montat și folosit în perioada de alăptare. Important este ca acesta să fie poziționat lângă pătuțul celui mic, pentru a se face cu ușurință transferul la somn.

Așadar, o mămică pregătită va fi o mămică fericită, dacă are tot ce îi trebuie la îndemână atunci când aduce pe lume un copilaș. Poți ține și tu cont de recomandările mai sus menționate, pentru fi gata de o călătorie minunată, alături de bebelușul tău.

 

Sursă foto: Pexels.com

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share