Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Teatru Valcea: PREMIERA „Îmblânzirea Scorpiei”, de William Shakespeare

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea vă invită sâmbătă, 11 martie 2017, de la ora 18:30, la premiera oficială a spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei” după William Shakespeare care va avea loc la Sala Cinematografului „Geo Saizescu” (adresa: Bulevardul Tineretului 2, Râmnicu Vâlcea), potrivit unui comunicat de presa.

„Îmblânzirea Scorpiei” este o comedie scrisă de William Shakespeare care de-a lungul timpului a fost jucată în foarte multe formule, dar imaginația regizorului Mihai Constantin Ranin reflectă o punere în scenă inedită, care dezvăluie o nouă viziune și aduce pe scenă o varietate de motive și procedee menite să traducă în limbaj contemporan mesajul piesei originale într-un spectacol modern.

Din distribuție fac parte actorii: Andreea TĂNASE, nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2016 – secțiunea Debut pentru rolul Samira din spectacolul „Balcanicele” produs de Teatrul „Tony Bulandra” Târgovişte, Liviu CHELOIU, actor-emblemă a Râmnicului, care a fost premiat pentru rolul OTHELLO din Spectacolul „Othello”, produs de Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Festin pe Bulevard cu premiul pentru „Cel mai bun rol masculin”, Dan CONSTANTIN, Constantin FLORESCU, profesor de actorie la Universitatea Hyperion, care în 2010 a făcut parte din distribuția filmului „Nunta în Basarabia” distins cu Premiul Special al juriului la Tallinn și premiul Publicului la Festivalul Filmului de Comedie Cluj, Tatiana SERGHI, Emanuel BIGHE, Gabriel POPESCU, Alin PĂIUȘ, Alexandru NUȚĂ, Gogu PREDA și Julliet ATTOH. Regia și scenografia fiind semnate de Mihai Constantin RANIN membru UAP, conf. univ. și prof. dr. la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fost regizor al Teatrului Național Sibiu, Disneyland Paris și în prezent director al Teatrului „Tony Bulandra” Târgoviște.

Biletele se pot achiziționa de la sediul cinematografului Cinematografului “Geo Saizescu”
(B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea)
Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, urmăriți:
http://www.arieltheatre.ro
https://www.facebook.com/teatrul.ariel/

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin