29/11/2020

Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” – 2 GENTS în concert

În această săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” prezintă primul eveniment cultural al lunii martie 2020, „2 GENTS în concert”. Acesta va avea loc duminică, 1 martie, începând cu ora 19.

2 GENTS este un proiect muzical premium, fondat de doi cunoscuți artiști români: CIPRIAN ROGOJAN [instrumente de precuție; membru fondator al trupei SISTEM] și DORU TODORUȚ [voce; membru fondator al trupei DEEPCENTRAL]. Pe lângă membrii fondatori, acest proiect va aduce pe scenă și alți invitați, soliști sau instrumentiști de înaltă ținută. Primul single 2 GENTS se numește “Ielele” și a fost selectat pentru participa în semifinala Eurovision România 2019. Melodia poate fi ascultată aici https://youtu.be/9X6fRfQYQPI

Cei doi, vor concerta alături de SMARANDA DRĂGHICI, DORU IFTENE, RĂZVAN SĂRARU (soliști ai TNOB „Oleg Danovski”), Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Dirijor va fi IONUȚ PASCU; Maestru cor ADRIAN STANACHE.


Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online pe www.tnobconstanta.ro/bilete. Adițional, biletele se regăsesc și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești. De asemenea, sunt disponibile la Agenția Teatrului pachetele lunii martie (10 spectacole – 200 lei și pentru pensionari 10 spectacole – 130 lei). Programul complet poate fi consultat pe site-ul instituției www.tnobconstanta.ro/program.

ÎNCEPÂND CU LUNA MARTIE 2020, SPECTACOLELE VOR ÎNCEPE DE LA ORA 19. Începând de pe data de 1 martie 2020, programul Agenției de bilete va fi următorul: Luni: 11-17; Marți: Închis; Miercuri – Joi – Vineri: 11-17 Sâmbătă – Duminică: 18.15-19.00 în zilele cu spectacol (închis în zilele fără spectacol).

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share