03/12/2021

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski – evenimente culturale

În această săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski prezintă două evenimente culturale: un recital la care vor participa o parte din soliștii Teatrului și baletul ”Don Quijote”. Spectacolele vor avea loc în Foyerul Teatrului, respectiv Sala Teatrului și vor începe de la ora 18:30.

SEARĂ LIRICĂ – Sâmbătă, 23 octombrie 2021, Foyer Teatru

Soliști LUCIA MIHALACHE, LAURA EFTIMIE, MARIUS EFTIMIE, STELA SÎRBU, MIHAELA IONESCU, IONELA DUMA, LAURENȚIU SEVERIN

La pian ANDRADA ȘTEFAN

În program vor fi prezentate lucrări din creația compozitorilor Mozart, Verdi, Puccini, Leoncavallo, Giordano, Bizet, Ceaikovski ș.a

DON QUIJOTE L. Minkus – Duminică, 24 octombrie 2021, Sala Teatrului
Premiera mondială a baletului ”Don Quijote”, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul universal al artei coregrafice, a avut loc la 26 decembrie 1869, pe scena Teatrului Mare din Moscova, avându-i ca protagoniști pe Anna Sobeshenskaya și Serghei Sokolov.

Coregrafia: MIHAI BABUȘKA – adaptare după M. Petipa

Scenografia: ADRIANA URMUZESCU

Asistent coregrafie: MONICA CHERECHEȘ

Soliști: TOMONORI SEKIGUCHI debut, AMI INOUE debut, DAIA KASHIWABA debut, YURIA SOETA, MIHAI PÂSLARU, MAYU TAKAHASHI, KEITO SHIMIMURA, MAYURA TAKASE

️Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online, cu excepția recitalului din data de 23 octombrie 2021 pentru care biletele se pot achiziționa doar de la Agenția Teatrului.

Regulament, info spectatori în contextul COVID-19, info bilete și Agenție pe www.tnobconstanta.ro/bilete

Distribuie acest articol Oficial Media
Share