Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

TEATRUL ODISEU TARGOVISTE: ”Cât de frumoasă treci prin lume, femeie!”

Un nou spectacol de teatru vine sa incante publicul din Targoviste. „Cât de frumoasă treci prin lume, femeie!”, după un text de Ştefan Dumitrescu, a avut premiera in luna Decembrie la Bucuresti, iar pe 27 Ianuarie si 18 Februarie( ora 19:00) se joaca la Teatrul Odiseu, potrivit unui comunicat de presă.

Spectacolul are la bază o poveste de cuplu, povestea profesorului de muzică Adrian Mireanu şi a tinerei sale eleve – Sonia. În casa profesorului se vor rememora clipe, retrăi emoţii şi probabil că se vor reîntâlni suflete, spectatorii devenind martorii unei confesiuni.

Actorii care vor da viaţă personajelor, Filip Popa – totodata regizor al spectacolului, alături de Andreea Dumitrescu, sunt încrezători şi bucuroşi să urce pe scena teatrului, loc de care amândoi sunt strâns legaţi.

„Am avut onoarea de a debuta ca regizor cu textul piesei de teatru „Cât de frumoasă treci prin lume, femeie!”, care ne înapoiază plăcerea de a urmări un spectacol în care dramatismul pătrunde în adâncurile sufletului spectatorilor, prin prisma intensităţii textului, lăsând semne de întrebare în inima fiecărui privitor.

Consider că viziunea regizorală delimitează foarte bine momentele prin care trec cele două personaje, povestea de pe scenă fiind împărţită între trecut şi prezent, spectatorii reuşind să trăiască în timp real acţiunea scenică.

Realismul în care este construit spectacolul ne introduce într-o atmosferă deosebită, lăsând pentru 1 oră şi 20 de minute cele două personaje să ne conducă într-o iluzie care va lăsa mulţi spectatori pe gânduri.” – menţionează Filip Popa.

„Suntem încântaţi să prezentăm publicului un spectacol emoţionant, de o sensibilitate aparte, care va transmite un mesaj puternic tuturor. Personajul feminin, Sonia, înseamnă o încercare. Este un personaj complex căruia sunt fericită să-i ofer şansa de a exista şi de a-şi expune experienţele trăite de-a lungul timpului.

 Sper că spectacolul va ajunge în faţa cât mai multor oameni, iar aceştia vor absorbi cele mai importante învăţăminte.” – completează Andreea.

Teatrul Odiseu (Str. Stelea, nr. 1, Targoviste), este gazda acestui eveniment pe  27 Ianuarie si 18 Februarie. Biletele pot fi achizitionate de la sediul teatrului, pretul unui bilet fiind de 10 lei.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share