Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Teatrul Tony Bulandra: lansarea volumului ”Cartea fără nume” de Lucian Avramescu

Ieri la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște a avut loc lansarea volumului „Cartea fără nume”, sub semnătura poetului și ziaristului Lucian Avramescu.
lansarea volumului ”Cartea fără nume”
Vizibil impresionat de atmosfera creată, poetul care a dat zeci de texte muzicale a și recitat unul dintre cele mai cunoscute: ”Bună seara, iubito!”. În concurs cu acesta, târgovișteanul Ionuț Vulpescu, fost Ministru al Culturii, a ținut să evidențieze stilul și opera lui Avramescu, pentru ca în final să vină cu un moment de lectură din creația autorului. Cartea a fost recenzată de scriitorul și lectorul universitar doctor Sebastian Vlad Popa.

Lansarea volumului ”Cartea fără nume”

Manifestarea a fost moderată cu pricepere și căldură de către Monica Ilie, viceprimar al municipiului Târgoviște și, aș spune fără să folosesc cuvinte mari, un om de litere, la rândul său.
Din sală nu a lipsit senatorul Adrian Țuțuianu -prezent și în anii trecuți la toate lansările lui Lucian Avramescu-, doamna deputat Carmen Holban, fostul primar al municipiului Târgoviște, domnul Gabriel Boriga și domnul Ioan Marinescu fost vicepreședinte al Consiliului Județean și prefect de Dâmbovița.

 

 „Să nu furi niciodată o mireasă!”

Volumul lansat ieri la Târgoviște conține poezii, dar și o piesă de teatru care stârnește curiozitatea prin titlul său: „Să nu furi niciodată o mireasă!”. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Târgoviște alături de Teatrul Tony Bulandra și dedicat Zilei Culturii Naționale sărbătorită pe data de 15 ianuarie.

Actorii teatrului Tony Bulandra au interpretat un tablou din piesa menționată și poezii reprezentative din volum. Se cuvin felicitări celor de pe dușumeaua verde: Camelia Varga, Maria Nicola, Cosmina Lirca, Cristina Dumitra, Mircea Silaghi, Radu Câmpean, Cristian Olaru și Daniel Nuță.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share