Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște – Turneul Argonautas

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște – Turneul Argonautas. Urmărind prin acțiunile noastre colaborarea dintre Orient și Occident, am realizat o coproducție româno-coreeană intitulată 𝑨𝒓𝒈𝒐𝒏𝒂𝒖𝒕𝒂𝒔, poveste care vorbește despre chemarea depărtărilor, despre raportarea la ideea de străin, de război și de limbi diferite, ce își găsesc concilierea prin simpla interacțiune interumană, bazată pe limbajul nonverbal și paraverbal.
În acest sens, în ceea ce privește scenografia acestei producții, s-a mers pe ideea de non-costum, de transparență care poate căpăta orice formă, poate îngloba oricâte lumini și umbre.
Coproducția 𝑨𝒓𝒈𝒐𝒏𝒂𝒖𝒕𝒂𝒔 întreprinde, odată cu deschiderea stagiunii teatrale 2023 – 2024, un turneu în țară și în străinătate, turneu dedicat memoriei îndrăgitului coregraf Hugo Wolff, care a realizat coregrafia spectacolului.
Reprezentațiile din cadrul acestui turneu se vor desfășura la:
🎭 Teatrul Maria Filotti – Brăila – 𝟐𝟔 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞
🎭 Teatrul Tony Bulandra – Târgoviște – 𝟐𝟕 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞
🎭 Teatrul Fără Nume – Chișinău – 𝟑𝟎 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞
🎭 Bulandra – București – 𝟎𝟑 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞
Reprezentația din Brăila are loc în cadrul Festivalului Internațional de Teatru și Arte Performative. Tot la acest festival a fost invitat și one-woman show-ul de teatru performativ #nuEU cu actrița Andreea Tănase, după un text de Samuel Beckett. O femeie care își descoperă vocea, într-un amestec de sens și non-sens… fragmente de viață care încearcă să se recompună.
Spectacolul 𝑨𝒓𝒈𝒐𝒏𝒂𝒖𝒕𝒂𝒔 este prezentat pentru a doua oară în Republica Moldova, la o distanță de doi ani și este găzduit de Teatrul Fără Nume. Înființat în 1989, sub titulatura de Teatrul Republican pentru Copii şi Tineret, acesta face parte din Centrul de Cultură și Artă „Ginta Latină” și, în 2018, a primit denumirea Teatrul Fără Nume.
La București, 𝑨𝒓𝒈𝒐𝒏𝒂𝒖𝒕𝒂𝒔 se joacă pe prestigioasa scenă a Teatrului L.S. Bulandra, în sala care poartă numele regizorului ce i-a clădit istoria, Liviu Ciulei.
𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 le puteți achiziționa fie 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, https://www.eventim.ro/…/teatrul-tony…/profile.html…
fie de la 𝑹𝒆𝒄𝒆𝒑𝒕̦𝒊𝒂 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 Tony Bulandra Târgovişte, aflată la adresa: Bulevardul Regele Carol I nr. 43.
sau
🔖 Rezervă-ți biletul la 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐢𝐥: rezervari@tonybulandra.ro sau 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧𝐢𝐜, la 0245 210 046.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">