18/04/2021

Teodorovici: Tratat de politică pentru oameni (,) cu fente

Am putea rezuma într-o singură idee ”înălțătoare”, așa cum mereu salvările vin de la PSD – Teodorovici: Tratat de politică pentru oameni (,) cu fente. Așteptăm vindecarea.
Nu este de mirare că a treia vizită, Ministrul de Finanțe, o face în Dâmbovița. Destul de apropiat de senatorul Adrian Țuțuianu, băieți deștepți amândoi -la propriu-, s-ar putea să îi vedem în grupul celor care nu agreează repetenții politici, adică țărănușii și cocalarii. Nu că aș avea eu ceva cu aceste două categorii de bișnițari, dar există nuclee de oameni cu peste 12 clase și bac, în PSD, care știu că li s-a făcut imaginea varză.
Oamenii de cultură și politicienii  cu pedigree -să nu vă mire!- din PSD, se ascund de rușine, de parcă ar fi fost prinși făcând sex în lift. Prostituția are și ea valorile ei!

Seniorii PSD vor opri domnia găștii lui Dragnea.

Eugen Orlando Teodorovici este susținut de o parte din seniorii PSD, printre care și Ecaterina Andronescu, cea care mai are puțin și plânge de dragul lui Făt-Frumos – ”creativ” și devreme acasă. Și mai este cineva care tace dar se va întoarce: Adrian Năstase. Cogito ergo sum. Sau invers.
Adrian Țuțuianu a declarat în conferința de presă de la Târgoviște că nu s-a decis, încă, dacă va candida la o funcție de conducere la nivel național. Rămâne de văzut care va fi aripa nouă, întrucât Teodorovici a declarat în aceeași conferință, că nu va candida acum. Deci pentru cine se fac alianțele, pentru cine bat clopotele…că nu venea Făt-Frumos doar să ne povestească despre formularul 600 – șapte-ntr-unu ca la kaufland!? E ceva stricat la mijloc, un joc de glezne, o fentă.

Eugen Orlando Teodorovici – despre bani

În timpul conferinței de presă de la finalul vizitei în județul Dâmbovița, Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat și faptul că sunt sustenabile măririle salariale recente.

″Tot ce este promisiune în planul de guvernare, tot ce vedeţi acolo ca măsură, tot ce vedeţi că a trecut prin Guvern sau Parlament ca obligaţie legală este asumat (…). Cred că e o decizie care merită toată lauda, pentru că cineva şi-a asumat-o. Nu e uşor, să ştiţi. Dar aţi văzut reacţiile medicilor: domnule, nu ne vine să credem, hai să vedem că se întâmplă şi e super ok’’, a afirmat Teodorovici, întrebat dacă sunt bani la buget pentru plata salariilor mărite pentru medici şi profesori. Ministrul Finanţelor a spus că problema e în altă parte, referindu-se la necesitatea reducerii cheltuielilor nejustificate.

″Nu vă faceţi griji legate de sustenabilitate. Nu e problema aici. Problema e în a încerca să reducem din cheltuielile nejustificate, şi am mai spus-o public, sunt zone în economie unde banii publici trebuie să fie reaşezaţi ca direcţie de a fi cheltuiţi, dar nu înseamnă că dai oameni afară′’, a afirmat Eugen Teodorovici, fără să răspundă la ce ne durea mai tare. Adică de ce ălora cu salariul cât asigurarea de sănătate, le dai 50 lei sau nimic și, celor din sănătate le dai 5000 lei!? Cam asta a fost întrebarea colegului nostru, la care Făt Frumos a făcut încă o fentă, a răspuns la întrebarea din alt film, apoi și-a fluierat calul.

Ministrul de finanțe cu dribling sau fără, face parte din aripa nouă. Politica are fentele ei acceptate, dacă nu sunt făcute de prostănaci care se împiedică singuri. Teodorovici și oamenii asemenea lui sunt cei care pot schimba în bine soarta PSD. Altfel se vor scufunda cu Dragnea de gât.

La conferința de presă au fost prezenti senatorul Adrian Țuțuianu, inițiatorul vizitei ministrului, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, deputat Claudia Gilia, deputat Oana Vlăducă, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan și viceprimar Monica Ilie.

Imagini din urmă cu doi ani, la inaugurarea modernizării Peșterii Ialomița, proiect al Consiliului Județean Dâmbovița, cu Adrian Țuțuianu – președinte.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share