28/10/2021

Terapia Cranio Sacrală ne deschide percepția asupra sănătații interioare

Putem spune ca Terapia Cranio Sacrala ne deschide perceptia asupra sanatatii interioare, asupra naturii noastre fundamentale si echilibrul optim catre care tindem si ne ajuta efectiv sa ajungem acolo, in acel spatiu ideal de sanatate si armonie.
Terapia Cranio Sacrala
Este o terapie manuala in camp energetic, asa cum o descrie fondatorul ei, doctorul J. Upledger. Integreaza atat tehnici manuale, cat si principii de medicina holistica si energetice. Mai mult, “terapia Cranio Sacrala este o metoda blanda, minim invaziva, ce are ca scop imbunatirea fiecarui sistem. Trateaza cu succes afectiuni de la cele mai simple la cele mai complexe: migrene, durere cronica de gat si spate, scolioza, disfunctii ale sistemului nervos, dificultati emotionale, depresie, oboseala cronica, stres post-trautmatic, boli neurovasculare, autism, si multe altele. 

 Terapia Cranio Sacrala

”Printr-o atingere blanda, atentie si prezenta deplina, invit omul sa se deschida, sa se relaxeze si sa primeasca alinarea, bucuria si puterea de care are nevoie pentru a se vindeca. Lucrez cu tehnici precise si eficiente de terapie manuala, stimulez si amplific vindecarea afectiunilor fizice din corp. Lucrez cu inteligenta corpului si caut sa vindec cauza si nu doar simptomele.
Terapia Cranio Sacrala
Lucrez in plan energetic si spiritual, acolo unde exista raspunsurile la orice intrebare, acolo unde Fiinta este completa. Si in plan emotional si psiho-somatic pentru eliberarea atasamentelor, gandurilor si emotiilor toxice din corp, minte, suflet. Sunt un ghid pentru cei care vor cu adevarat sa se vindece, sa creasca si sa gaseasca echilibrul, pacea si armonia interioara.”, ne spune Laura Prodan – terapeut Cranio Sacral

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share