Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Testează-ţi auzul gratuit la Clarfon

Cu Clarfon auzi mai bine pentru că auzul tău este prioritatea noastră.

Suntem înconjurați de sunete și emoții. Fiecare sunet din jurul tău este un factor ce contribuie la nașterea unei emoții. Tu auzi ce se întâmplă în jurul tău?

Da, poate că auzi, dar esti sigur că acuitatea auzului tău funcționează corect? Când ai fost ultima dată la un consult al urechii?

În general, oamenii nu conștientizează cât de important este un auz sănătos, motiv pentru care evită să se prezinte în cabinetul unui audioprotezist pentru consult. De asemenea, există și numeroase persoane care evită să ajungă în cabinetul audioprotezistului de teama unui cost prea mare.

Clarfon empatizează cu tine, şi astfel vine în sprijinul persoanelor care doresc să îşi testeze auzul prin lansarea de campanii gratuite.

În ce constă testarea auzului?

Este un procedeu simplu, nedureros, te prezinți în cabinetul Clarfon din orașul tău, iar unul dintre specialiștii Clarfon îți va face o audiometrie.

Prin intermediul audiometriei sau a testului auditiv, audioproteziştii Clarfon îţi vor evalua capacitatea de a auzi, prin măsurarea abilităţii sunetelor de a ajunge la creier iar prin audiogramă, îţi vor prezenta felul în care urechea examinată aude sunetele prezentate.

În funcție de rezultatul audiogramei, specialistul Clarfon îți va spune dacă auzul tău funcționează corect. În situația în care auzul tău nu funcționează în parametrii optimi, îţi vor recomanda să apelezi la protezarea auditivă, ca şi soluţie. Hipoacuzia, este una dintre cele mai frecvente boli întâlnite la nivelul urechii. Aceasta nu poate fi vindecată complet, însă poate stagna prin purtarea aparatului auditiv.

La Clarfon, găseşti cele mai bune aparate auditive la prețuri excelente.

În luna octombrie, dacă alegi să vii în cabinetele Clarfon, vei beneficia de o reducere extraordinară, pe loc la achiziționarea unui aparat auditiv, se reduce suma de 1.008 lei (valoarea asigurării CAS) la aparatele auditive din gama SONOVA, lider mondial pe piață.

De asemenea, pentru că noi cunoaștem cât de dificil este să rămâi fără baterii într-un moment neprielnic, Clarfon asigură GRATUIT baterii pentru un an.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share