19/09/2021

Timeless 4ALL în premieră la Timișoara

În perioada 3-5 septembrie 2021, la Timișoara se va organiza cel mai mare festival dedicat întregii familii, Timeless 4ALL.
“Există nenumărate festivaluri cu tematici diverse, dar noi ne-am dorit altceva.
Timeless 4 ALL este un festival pentru întreaga familie. Acesta aduce un concept unic în România și în zona balcanică. Vrem să creăm o mișcare nouă în domeniul distracției, pe care să o transformăm în brand și care să pună Timișoara pe harta turistică a festivalurilor. Dar înainte de toate, ne dorim să readucem zâmbetul larg pe chipul copiilor, să redăm entuziasmul tinerilor și să reconectăm întreaga familie trăind momente memorabile la Timeless 4 ALL.”, Călin Ionescu – director artistic.
CEL MAI MARE PARC DE DISTRACȚII, LA TIMELESS FESTIVAL
Timp de 3 zile, în perioada 3-5 septembrie, Aerodromul “Cioca” din Timișoara se va transforma într-un uriaș parc de distracții.
“Cel puțin 3000 de metri pătrați ne-au cerut partenerii noștri să le punem la dispoziție pentru amenajarea parcului de distracții în care vom avea 12 tobogane gonflabile, 2 trenulețe, 2 carusele, o pistă de mașinuțe tamponabile, trambuline elastice, piscină cu baloane pe apă și alte surprize.”, Ionu Cucu – manager logistica și productie.
DINOZAURI URIAȘI la Timișoara
“Există acum o generație interesată în mod deosebit de lumea dinozaurilor. În România s-au deschis câteva atracții pentru genul acesta de fani. Pentru ei, la Timeless Festival aducem dinozaurii acasă, în Timișoara. Să ai un selfie cu dinozauri e la mare căutare acum! Noi facem bucuria asta publicului nostru!”, Minodora Stancu – project manager.
CEL MAI MARE PICNIC DE FAMILIE
“Toți ne aducem aminte cum în excursiile de altădată care se organizau în familie ca formă de distracție, cel mai așteptat moment era picnicul ce se lăsa la final cu jocuri, glume și hohote de râs conectând întreaga familie cu bună dispoziție și armonie. Ne-am propus să facem cel mai mare picnic de familie din România. Pentru asta cei care ne trec pragul nu trebuie să își uite păturica, tacâmurile și mâncarea sunt la noi, în cea mai tare locație din oraș Timeless Festival, la Aerodromul “Cioca” din Timișoara. Tot ce trebuie, e să veniți în număr cât mai mare nu doar ca să spargem cifre record, ci să facem dovada ca Timișoara e o familie imensă.”, Minodora Stancu – project manager.
Festivalul Timeless 4ALL pune la dispoziția publicului pentru relaxare o zonă de lounge, un Food Court unde se vor putea degusta preparate culinare delicioase, stații de înghețată și răcoritoare dar și alte surprize.
IDOLII NOII GENERAȚII, în CONCERT la Timișoara
“Pandemia a furat din gustul vieții tinerilor de astăzi și i-a ținut de multe ori departe de a-și trăi vârsta. De aceea, Timeless Festival vrea să le redea entuziasmul prin vibrația unui festival adevărat în care întâlnirea cu scena și artiștii favoriți nu mai este o restricție. Numele artiștilor care fac line-up-ul primei ediții a Festivalului Timeless 4ALL este ales pe măsura preferințelor publicului căruia ne adresăm. Sunt în vogă, sunt idolii noii generații de consumatori de concerte și spectacole, sunt în topul vizualizărilor online.”, Mario Nay – organizator Timeless Festival.
Concerte și spectacole:
3 Septembrie:
DJ IST
DJ ANGELO ES
DJ ALLY KZAN
HAARAW

4 Septembrie:
Gașca Zurli
Teatrul Merlin
Dorian Popa
Andra Gogan
Mario Fresh

5 Septembrie:
Magicianul Lorenzo Cristian
Teatrul Merlin
Celia
Bibi și Antonio Pican
DISTRACȚIE PE ALESE la Timeless Festival
“Timeless 4ALL este un festival care nu are restricții de vârstă, mai ales că vrem să celebrăm bucuria în familie, armonia și buna dispoziție. Nu va fi vreme să te plictisești. Atelierele, workshop-urile, prezentările și demonstrațiile pe care le-am pregătit dau posibilitatea ca fiecare dintre cei prezenți să se regăsească și să petreacă timp de calitate alături de familie. Suntem siguri că orice pasiune ar avea copilul vostru, o veți găsi la festivalul nostru!”, Marius Costiuc – organizator Timeless Festival.
În cele 3 zile de Timeless Festival sunt activități și distracții pe alese:
– Dino Park, cursa de obstacole, trambuline, castele gonflabile, animatori de circ, teatru de păpuși, show de magie și mai câte;
-stații VR, stații de gaming, perete de cățărat, kart-uri electrice, fotbal gonflabil, Planetarium, o variantă proprie a competiției IronMan numită IronKid;

-Ateliere:
Atelier de magie
Atelier sensorial de slime
Atelier de modelaj porțelan rece și plastelină
Atelier de papuși
Atelier de kirigami
Atelier de picturi pe față
Atelier de arte marțiale
Atelier de dansuri
Atelier de aranjamente florale.
Într-un ambient deosebit de plăcut, alături de familie, prieteni și artiștii voștri preferați, în incinta Aerodromului “Cioca” de lângă Timișoara vă așteptăm alături de noi la cel mai mare festival din România dedicat familiei.
În weekend-ul, 3-5 septembrie 2021, Timeless 4ALL este aici, doar pentru voi!
Vă așteptăm cu drag, de pretutindeni, să fiți alături de noi!
Detalii despre program găsiți pe: https://facebook.com/Timeless4ALLFestival
Pentru bilete și abonamente intrați pe: https://www.iabilet.ro/bilete-timeless-4all-festival-66061/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share