Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Timișenii, așteptați cu propuneri privind modificarea structurii organizatorice a DGASPC Timiș

Conform Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Timiș anunță deschiderea procedurii de transparență decizională pentru „Proiectul de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș”, în data de 28 septembrie 2023.
Demersul are la bază modificările determinate de vacantarea unor posturi sau de promovarea personalului existent în trepte profesionale, conform legii. De asemenea, se dorește o eficientizare și o reorganizare a aparatului în vederea îndeplinirii sarcinilor stipulate prin noile prevederi legislative. Se va discuta și propunerea de înființare a unor structuri noi de servicii sociale destinate beneficiarilor din sistemul rezidențial și din comunitate.

Întreaga documentație poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, secțiunea dedicată Transparenței decizionale, la următorul link: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-DGASPC-Timis.pdf.
Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparență decizională până la data de 09.10.2023. Acestea pot fi depuse ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliului Județean Timiș, cât și direct la sediul instituției, la Registratură.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri pentru modificarea proiectului de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin