06/12/2021

Timișoara de azi fără apă caldă și căldură. E-ON Gaz a închis robinetul la Colterm

Timișorenii care se află la Colterm au rămas de astăyi fără căldură și apă caldă, deoarece Primăria Timișoara nu a reușit să plătească datoriile uriașe ale Coltermului, din lipsă de bani.
Primarul timișoarei , Dominic Fritz, dă din colt în colt și cere peste tot ajutorul, chiar și la guvern pentru a face rost de fonduri. Nici măcar soluții nu are, mai ales că prețul gigocaloriei nu a mai fost schimbat de ani de zile.
Problema e cu mult mai spinoasă nu atât pentru populație, cât e pentru spitale, școli și grădinițe. Peste 50 000 de locuințe fără apă caldă și căldură, dar și spitale în afară de Maternitatea Odobescu și spitalul Victor Babeș, care au central proprie.
Fiind întrebat de către ziariști , care ar fi soluția, primarul nu a reușit să dea nici un răspuns plauzibil, care să îi încălzească puțin pe timișoreni, mai ales că în multe nopți temperature scade sub 0 grade.
Totuși Fritz ar avea o soluție, Coltermul să treacă de pe gaz pe cărbune pentru a putea face față acestei ierni care se anunță deja destul de aspră și capricioasă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share