Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Timișoara. Network – Întâlnirea Școlilor de Teatru din Europa

Șapte școli de teatru europene se interconectează, la jumătatea lunii noiembrie, la Timișoara. Network – Întâlnirea Școlilor de Teatru din Europa va reuni spectacole, dezbateri, ateliere, spectacole-lectură în licee din Timișoara, conferințe și un performance comun.

Obiectivul acestui eveniment este crearea unui dialog cultural autentic între comunitățile școlilor de teatru europene. La ediția din 2023 participă: Universitatea Privată de Muzică și Artă a Orașului Viena, Austria; Facultatea de Muzică și Teatru din Hanovra; Academia de Artele Spectacolului Baden-Württemberg din Ludwigsburg; Facultatea de Teatru a Universității Metropolitan din Manchester; Conservatorul Regal al Scoției din Glasgow; Academia Națională de Artă Dramatică „Aleksander Zelwerowicz” din Varșovia; Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest, secția Artele Spectacolului – Actorie în limba germană, Timișoara, România.

Diana Katharina, profesor asociat la Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest și membră a echipei artistice a proiectului, a vorbit cu colegii noștri despre spectacolele, atelierele și celelalte evenimente din „rețea”. Interviul, AICI.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin