TIMPUL SCHIMBĂRII: Al treilea val energetic al anului 2016

val energetic

”Energiile din septembrie 2016, care reprezintă cel de al treilea val energetic încă și mai amplificat decât cele anterioare, deja au început să sosească.

Mai întâi să facem o scurtă recapitulare:

 Primul val a sosit pe Pământ începând cu sfârșitul lunii decembrie 2015 până la sfârșitul lunii ianuarie 2016 și a avut drept scop dizolvarea programelor ciclice care interferau cu percepția ființelor umane, determinând declanșarea unor procese mai intense de schimbare a conștiinței.

Era vorba de acele programe care au păstrat ființele umane în anumite limitări de gândire și înțelegere de-a lungul timpului. Erau programe stereotipe care determinau oamenii să realizeze cam aceleași lucruri, să aibă anumite limitări în gândire și să se alinieze unor dogme ale unor credințe perimate. Toate acestea au fost șterse din programul de evoluție umană, permițând nu numai o amplificare în gândire dar și adoptarea unor principii noi în ceea ce privește credințele și viziunea generală asupra lumii și chiar a universului creaționist.

Ca de obicei, colectivitatea creează tipare în toate domeniile vieții, aduce blazare, rutină și repetabilitate, adică obișnuința drumului bătătorit care nu mai forțează individul, component al societății în care viețuiește, să conceapă și altceva decât a moștenit. Această comoditate nu solicită un supliment de efort și de gândire și are repercursiuni negative asupra creativității aducând inevitabil stagnare, rămânere în urmă, deci lipsă de progres. Astfel, evoluția încetinește sau, pentru lungi perioade, se oprește, adâncindu-se caracterul liniar al timpului.

Ca urmare a respectării liberei voințe, Creatorul NU intervine în aceste alegeri pe care creaturile sale le preferă. Consecința este că inevitabil apar modificări ale structurii ADN care tind să se permanentizeze și să asigure structuri modificate ale ființelor (umane, în special, dar nu numai) pentru multe generații viitoare. În felul acesta, cei cu structurile ADN modificate își vor crea propriile realități, din ce în ce mai diferite de realitatea universală.

 Al doilea val energetic a sosit pe Pământ în perioada martie – aprilie 2016, așa cum probabil vă amintiți din mesajele primite.

El a avut ca scop umbra și a privit ființele încă și mai puțin evoluate, mai puțin trezite, ființe în a cărei educație, gândire și credințe existau profund înrădăcinate mentalități depozitate în memoria subconștientă.

Acest nivel superior de lumină, sosit pe planetă, a fost (și este) destul de inconfortabil mai ales pentru ființele umane și non-umane cu vibrație inferioară.

Chiar și unii dintre Lucrătorii în Lumină resimt impactul acestui flux energetic ca pe un disconfort diferit ca intensitate pentru fiecare entitate. Comunicatorii afirmă că efectul acestui flux energetic este atât de puternic încât „nicio piatră nu va rămâne neîntoarsă”.
Trebuie să fim recunoscători Lucrătorilor în Lumină pentru activitatea lor, pentru viziunea și intuiția de a se pregăti, pe ei și pe alții, pentru această fază care ne accelerează evoluția.

Ni se amintește că toți avem instrumentele necesare pentru a ascensiona, chiar accelerat, printre acestea numărându-se compasiunearenunțarea la a-i judeca pe alții (arătându-le, totuși, calea de urmat, fără a le impune convingerile noastre) și ajutându-i, în măsura în care ne-o cer, fără a perturba propria noastră evoluție). 

Nu uitați că aceste valuri au un scop în pregătirea noastră profundă pentru a putea accede în Noua Eră. Frecvențele acestor fluxuri energetice sunt mult mai înalte, reprezentând gama frecvențelor pure, care caracterizează lumina fotonică. Realitățile superioare există doar în benzile frecvețiale ale luminii pure. În aceste domenii înalte energiile de joasă frecvență nu pot continua să existe și sunt dizolvate, ele nemaifiind necesare și nemaiavând un rol pozitiv în evoluția sistemelor și a entităților. Perioada aceasta se caracterizează prin penetrarea energiilor de înaltă frecvență în sistemul nostru solar, în corpul Gaiei și al tuturor ființelor de pe ea.

Dorința noastră de raportare și conectare la tărâmurile superioare.

Corpurile voastre încă mai fac eforturi uriașe de a deține o înaltă conștiință, deși dimensiunile lor fizice sunt liliputane. Aceste încercări pot fi de multe ori inconfortabile, dureroase și obositoare; efortul de stimulare a fiecărei componente pentru ancorarea și asimilarea nivelelor energetice superioare, pentru creșterea gradului conștiinței individuale și colective nu este o treabă facilă.

Acesta este motivul pentru care a fost și mai este nevoie de o pregătire îndelungată și detaliată a ființelor umane, pregătire pe parcursul căreia s-a impus ștergerea vechilor programări și încărcarea cu noi programe, care să corespundă noilor cerințe și realități. Pe scurt, procesul constă în principal în trecerea de la corpul dumneavoastră cu structura de carbon la cea cristalină.

Nu uitați să raportați toate efectele la nivelurile superioare de conștiință pe care ați reușit să le atingeți. Aceste raportări și regularizări se produc de obicei în perioadele onirice, în care ființa își odihnește corpul fizic și acea parte a mentalului care îl servește la nivelul realităților fizice, materiale.
Procesul acumulărilor, în vederea creșterii conștiinței colective, este cumulativ și integrator, la constituirea ei participând toți membri acelei colectivități. De fapt, ea reprezintă aproape media aritmetică a conștiințelor individuale. Este deci de înțeles cât de importantă este contribuția fiecărui individ la crearea acelui cumul de cunoaștere care, la un moment dat, provoacă un salt calitativ. Este adevărat că la creșterea nivelului conștiinței colective (ca, de altfel și individuale) un rol important revine influențelor exterioare.

În această perioadă, preaiubiților, vă aflați în situația în care procesul de ridicare a conștiinței este unul accelerat, nemaiexistând acum pericolul unei încetiniri sau blocări a evoluției. Asta este valabil atâta timp cât trendul rămâne crescător și trezirea conștiințelor, un proces în derulare.

Fluxurile energetice care vă sunt trimise pe planetă tocmai rolul acesta de stimulare și accelerare îl au.

Este adevărat că unii dintre voi simțiți că sunteți singuri în această călătorie, însă, în mai toate cazurile, este vorba de lipsa de conștientizare a derulării acestui proces.

Ar trebui însă să se înțeleagă că indiferent de ceea ce crede mintea, mai ales în cazul celor care vibrează la niveluri joase, există o monitorizare la nivel superior creată pentru a ajuta ființa în momentele în care are nevoie.

Oricum, trebuie înțeles că valurile energetice care vi se trimit, ca modalitate de a sprijini procesul ascensionării, sunt cu atât mai bine asimilate cu cât ființa sau colectivitatea vibrează pe o octavă superioară. Procentul de asimilare este cu atât mai ridicat cu cât entitatea este mai aproape de nivelul de maestru în spiritualitate. Aici trebuie menționat că un maestru autentic nu-și va folosi abilitățile și conștiința pentru a-și impune controlul asupra cuiva. Cine face sau încearcă aceasta nu este un maestru autentic.

Modalitățile prin care ființa umană poate să-și intensifice activitatea de spiritualizare sunt multiple. Există, de exemplu, procedee și tehnici, care pot fi însușite, prin care se poate crește temperatura internă (poți usca un cearceaf umezit cu care ești acoperit, în timp ce stai așezat complet dezbrăcat pe zăpadă), poți produce un flux energetic care să aprindă un bec etc. Aceste abilități le pot obține acei oameni care reușesc să-și comande glandele din corpul fizic.
Orice ați face însă, începeți prin a învăța tehnicile de respirație profundă și completă.

Luna august 2016: inventarul de Sănătate, Lumină și Creativitate

Am anunțat deja că cel de al treilea val energetic începe să sosească.  Înaltele vibrații încep să fie percepute de cei mai sensibili dintre voi, adică de cei care sunteți acordați mai bine pe frecvențe superioare.

Simptomele pot fi diferite: creșterea sentimentului de libertate, senzația că deveniți din ce în ce mai compleți ori trăiți sentimentul că vă eliberați de diferite realități inferioare care, până acum, vă preocupau sau vă îngrijorau.

Și totuși, Spiritul vostru Înalt continuă să se extindă în minusculul vostru corp fizic, care a devenit parcă o închisoare incomodă și neîncăpătoare. (Nota C.M.: tânjim după acel „spațiu vital” de tristă amintire, vehiculat în ultimul război mondial)

Sunteți din ce în ce mai conștienți că ceva trebuie să se întâmple, ceva trebuie făcut, pentru a asigura un „spațiu de manevră” Spiritului. Vă este tot mai clar că ceea ce vă spune rutina nu mai este suficient.

Dorul inexplicabil sau explicit pentru mai multă Lumină, o mai clară înțelegere și cuprindere, pune stăpânire pe voi și vă determină să căutați răspunsuri noi și satisfăcătoare.

În această lună august, căutările voastre spirituale se vor intensifica; apar noi dimensiuni ale înțelegerii, noi clarificări și o dorință mai mare de a fi creativi. Dați importanță mai multor direcții de investigare și fiecare cale investigată vă va trimite la următoarea, mai cuprinzătoare și mai detaliată.

Unii dintre voi vă pregătiți, conștient sau nu, pentru recepționarea valului energetic din septembrie.
Voi mai păstrați părți ale vechilor realități, dar acumulările care le împing afară sau le metamorfozează se amplifică. Când apare o puternică rezistență a trecutului, unii dintre voi puteți avea depresii, confuzii, lipsă de armonizare și sincronizare, o inexplicabilă dizarmonie în funcționarea organelor interne. În majoritatea cazurilor, remediul indicat este să căutați îndrumarea Spiritului vostru Interior, să aveți încredere în ceea ce vă spune inima și să faceți meditații invocând ajutorul spiritelor înalte din Lumină. 
Ca manifestare, zâmbiți mai mult, respirați cât mai profund și mai complet, odihniți-vă suficient și nu faceți excese de niciun fel.

Zâmbește, respiră profund și controlat și gândește că totul este bine!
Participați la acțiunile de curățare, la activitățile creative, stați în aer liber și beneficiați cu cumpătare de darurile naturii și ale soarelui vostru generos.
Hrăniți-vă cu darurile de sezon, încărcate de lumină și principii de sănătate. Făcând toate astea, veți deveni mai luminoși, mai sănătoși și mai plini de viață.

Punct de cotitură: august prepară, septembrie schimbă.
Unitatea este cheia în Conștiința UNITĂȚII. Acest lucru se aplică gândurilor, câmpurilor de energie și emoțiilor, mai mult decât fizicului. Cei mai mulți dintre voi vor avea nevoie de sprijin și de companie în timpul acestei faze de tranziție.

În zilele de miercuri încercați cât mai mulți dintre voi să meditați asupra necesității unității voastre, în dorința de a accesa tărâmurile înalte. 
Efortul și sincronizarea voastră vor duce la creșterea puterii voastre colective, a capacităților de vindecare și auto-vindecare și la amplificarea Rețelei Luminii pe planetă.

Declanșatorii acțiunilor viitoare
În acest moment, există o mulțime de factori declanșatori ai schimbărilor pentru a modifica atmosfera și condițiile energetice, înainte de a intra în valul următor.
Se pare că am avut un pasaj dur în al doilea val; cu toate acestea, în luna august vom crea o platformă mult mai mare de pregătire, în vederea ancorării cât mai complete a energiilor vârfului din septembrie.

Îndrumători (ghizi) de cale, urmați neabătut direcția personală, aliniamentele și activitatea de co-creare, pe care sunteți angajați!

O mare parte a acestei faze se va simți ca un nou val de trezire – chiar și pentru unii dintre Lucrătorii în Lumină.

Acordați o atenție sporită la noua direcție care vi se revelează cu ocazia asimilării noilor energii.

Poarta Leului (8 august) și 21 august sunt declanșatorii noștri colectivi principali în această lună. 
Valul din septembrie începe în jurul datei de 9 septembrie – cu vârful energetic în 11.09, care se va menține până în 26.09, după care se va diminua până în 29.09.

Mulțumiri pentru răbdarea voastră de a citi acest mesaj, precum și celor care au mijlocit (prin publicare și traducere) ajungerea conținutului la voi.

Fiți mândri că sunteți martori ai unor evenimente extrem de importante!

Sunteți prețuiți pentru că ați venit în această viață pentru a fi martori și participanți la aceste epocale evenimente.

Așteptați-vă strălucirea, preaiubiților!
Iubire, Lumină și Credință!”
Sandra

(29 iulie 2016; channeled by Sandra Walter)

Traducere Constantin Mihăilescu
http://lightworkers.org/channeling/timeline-shift-the-third-wave-of-2016

http://spirituletern.blogspot.ro/2016/08/timpul-schimbarii-al-treilea-val.html

Distribuie acest articol Oficial Media
Share