Tinerii liberali dâmbovițeni au dat din nou dovadă de solidaritate, implicare și umanitate

Magia sărbătorilor stă în gesturi simple, în dorința de a dărui bucurie celorlalți. În luna decembrie, TNL Dâmbovița a desfășurat acțiuni caritabile în mai multe localități ale județului. Am ales să aducem zâmbetul pe chipul copiilor mai puțin norocoși, din familii nevoiașe, dar care îl așteptau pe Moș Crăciun cu aceeași nerăbdare.

Ne-am propus și am reușit să le fim alături în această perioadă și tinerilor cu dizabilități, tineri speciali, care ne-au recompensat cu bucuria lor și entuziasmul de care au dat dovadă și care ne-au oferit o lecție importantă: să învățăm să ne bucurăm de viață așa cum este ea, în fiecare zi!

Tinerii liberali dâmbovițeni au dat din nou dovadă de solidaritate, implicare și umanitate.

Fiecare donație și fiecare pachet, cu alimente, dulciuri și jucării, a fost pregătit cu drag și oferit copiilor, alături de un gând bun.
Pentru noi a fost prilej să ne încărcăm cu energia și fericirea de pe fețele copiilor și tinerilor, întâlniți în fiecare localitate în care am poposit, ca ajutoare ale lui Moș Crăciun.

TNL Dâmbovița va continua acțiunile și cu alte ocazii și vom fi alături de comunitățile din care face parte și pe parcursul anului viitor. Pentru gestul nostru, nu ne dorim laude, ci vrem să servească drept îndemn pentru toți cei care pot și vor să ofere o bucurie semenilor, în aceste zile de sărbătoare.

Vă dorim sănătate, împliniri și un an nou cu belșug și bucurie! La mulți ani!
Tinerii liberali dâmbovițeni vă urează Sărbători fericite!

Teodora Tudor, președinte TNL Târgoviște
Comunicat de presă

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share