Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Toamna sub bagheta operei și operetei în Parcul Rozelor

Un proiect de succes finanțat de Primăria Timișoara și derulat de ani buni în baza parteneriatului încheiat între Opera Națională Română din Timișoara și Casa de Cultură Timișoara este, cu siguranță, ”Festivalul de Operă și Operetă”. Ajuns la cea de-a XV-a ediție,  festivalul  dobândește în acest an noi valențe artistice, prin conturarea etapei finale a acestuia în luna octombrie, coincizând astfel cu deschiderea stagiunii artistice 2020-2021 a Operei Române din Timișoara.

Astfel, din dorința de a facilita accesul în număr mare a iubitorilor de operă și operetă la acest act artistic, Primăria Timișoara organizează în perioada 2-4 octombrie 2020, în Parcul Rozelor din Timișoara 3 spectacole, protagoniști fiind artiștii Operei timișorene. Stagiunea 2020-2021 va fi deschisă vineri, 2 octombrie cu o ”Seară de Operă”, sub bagheta maestrului Mihnea Ignat. Sâmbătă, 3 octombrie, Opera Română din Timișoara ne propune ”La Traviata”, conducerea muzicală fiind asigurată de maestrul David Crescenzi, iar duminică acest regal muzical în aer liber se va încheia cu ”Seară de Operetă”, dirijată de maestrul Peter Oschanitzky. Toate cele 3 spectacole vor începe de la ora 19.30. În distribuție remarcăm prezența unor artiști mult îndrăgiți: Narcisa Brumar, Lăcrămioara Cristescu, Alfredo Pascu, Diana Țugui, Dan Pataca, Marius Zaharia, Octavian Vlaicu, Marius Goșa, Cristina Vlaicu și mulți alții.

Accesul în cele 3 zile este gratuit, în limita celor 500 de locuri disponibile în fiecare zi de eveniment și se realizează prin înscriere în evenimentul dedicat, disponibil pe pagina de facebook Evenimente Primăria Timișoara. Menționăm faptul că există 3 evenimente distincte, câte unul pentru fiecare zi de spectacol, astfel încât rezervarea se va face automat doar pentru ziua pentru care s-a făcut înscrierea. Acest lucru nu împiedică potențialii spectatori să se înscrie în toate cele 3 seri de eveniment, dacă doresc acest lucru.

Rezervarea online va opera  prin simpla înscriere nominală în eveniment, prin accesarea linkului dorit, fără a necesita confirmare. Rezervarea este valabilă până în ziua evenimentului, ora 19.30. Locurile rămase nerezervate vor putea fi ocupate prin înscrierea spectatorilor pe listele de la poarta de acces din Parcul Rozelor.

Fiecare spectator va purta mască pe întreaga durată a evenimentului și va accepta măsurarea temperaturii la intrarea în spațiul de eveniment, conform normelor în vigoare.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share