Top 3 lucruri de luat în considerare dacă vrei să organizezi un eveniment memorabil

Pentru a organiza un eveniment ca la carte este nevoie de o planificare în detaliu, începută din timp și care să ia în considerare toate posibilitățile. De la vremea nefavorabilă și posibilitățile locației, până la firma de catering care nu livrează comanda în timp util, toate acestea îi pot da peste cap calculele unui event planner. Fie că vorbim despre un eveniment pentru o companie (conferinţe, lansări, gale), fie că vorbim despre un eveniment privat (precum nunți, botezuri) detaliile sunt cele care determină succesul unui eveniment.

organizarea de evenimente

Specialiștii în organizarea de evenimente din echipa Metropolitan Club&Events a pus cap la cap câteva sfaturi care să te ajute să organizezi un eveniment de succes:

Temă

Tema evenimentului este ideea centrală pe care se bazează evenimentul și, prin urmare, poate asigura succesul sau eșecul lui. Astfel că trebuie să alegeți cu înțelepciune când plecați la drum cu organizarea. Vă poate ajuta să adăugați structură și stil, indiferent de tipul sau bugetul disponibil.

Fie că optezi pentru o încadrare futuristă – cu salonul iluminat în totalitate de tuburi LED – sau un decor Hollywood clasic – cu pene stufoase, sclipici, auriu și alb pur, fie alegi un eveniment vintage – perfect pentru sufletele romantice sau rustic – poate chiar în aer liber, planificand o nuntă, un botez sau un bal tematic vei avea parte de un eveniment personalizat, exact pe stilul vostru. Astfel, atât voi, cât și invitații pe care vi i-ați dorit alături cu această ocazie, veți rămâne cu o amintire de neuitat.

Locație

Căutare unei locații este, de cele mai multe ori, primul pas în organizarea unei petreceri de vis. Deși căutarea locației de basm presupune multe drumuri de făcut, multe criterii de selecție și multe detalii de dezbătut – de la amplasament, la capacitate și la mărimea ringului de dans – găsirea acesteia este garanția că evenimentul ce va urma va fi de neuitat.

Sfat: Dacă optezi pentru o petrecere în grădină, i-ați precauții împotriva vremii nefavorabile. În momentul în care ai stabilit data petrecerii cu două luni înainte, este imposibil să știi dacă în seara respectivă va ploua, va bate vântul sau va fi răcoare afară. Soluția este să fii pregătit din timp pentru un astfel de scenariu. Câteva corturi spațioase și impermeabile, în care să organizezi platourile cu mâncare și câteva mese, le vor oferi invitaților un loc de refugiu, în cazul în care începe să plouă. De asemenea, un sistem de încălzire electrică sau pe gaz pentru terase va asigura o temperatură plăcută pentru o seară răcoroasă și nu îți va trimite invitații acasă mai devreme decât era cazul.

Entertainment

Fără îndoială muzica și fotograful sunt două aspecte esențiale ale evenimentului tău. Să fim sinceri, muzica este elementul principal care aduce voia bună și distracția în inimile invitaților fie de la o nuntă, fie de la un botez sau oricare alt eveniment. Alegând muzica potrivită, diversificată astfel încât să satisfacă toate gusturile, îi vei face pe toți să iasă pe ringul de dans, să se simtă nemaipomenit și să plece spunându-și că a fost cea mai frumoasă petrecere la care au fost. Tot ce trebuie să faci este să găsești formația sau DJ-ul perfect.

De asemenea, fotografia nu înseamnă doar imagini. Este povestea unei zile speciale de care dorești să-ți aduci aminte peste ani. Astfel, este important să ai grijă pe cine alegi să spună această poveste. Așadar, este important să ții cont de experiența, portofoliul și raportul calitate-preț atunci când decizi persoana care va comemora evenimentele importante din viața ta.

Recomandarea noastră este să nu lași pe ultimul timp alegerea furnizorilor de servicii de acest fel. Disponibilitatea lor este una redusă, așa că te sfătuim să îi contactezi cu cel puțin 6 luni înainte de data evenimentului.

Înainte de a încheia, îți recomandăm să arunci o privire peste ofertele de nuntă propuse de Metropolitan Club & Events și alege cea mai bună variantă pentru o nunta visurilor tale.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share