Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Top 3 modalitati de a comunica mai eficient cu publicul tinta

In orice domeniu, dar mai ales in afaceri, comunicarea este esentiala. Trebuie sa fii mereu in legatura cu clientii tai, pentru a sti, cu exactitate, ce se cere in piata si cum iti poti dezvolta business-ul. In plus, tehnologia s-a dezvoltat atat de mult incat, acum, ai extrem de multe metode de a comunica si a-ti face brand-ul cunoscut, fara a fi limitat la o anumita zona geografica.

Iata cum poti comunica mai usor cu publicul tinta

Telefonul si Internetul sunt principalele tool-uri cu ajutorul carora vei fi in permanenta legatura cu publicul tinta. Astfel, nu va mai fi nevoie sa investesti in alte platforme sau aplicatii. Trebuie doar sa te folosesti de cateva elemente cheie.

E-mail marketing

Clientul tau trebuie sa afle imediat de aparitia oricarui produs sau serviciu nou, mai ales daca ai si o oferta speciala. Pentru acest lucru, este de ajuns sa trimiti un e-mail. Astfel, trebuie doar sa-ti creezi o baza de date solida, un newsletter bine gandit si poti incepe campania. Cu ajutorul e-mail marketing-ului, poti comunica cu un numar mare de potentiali clienti intr-un timp extrem de scurt.

Social Media

La ora actuala, platformele de social media reprezinta una dintre cele mai active si populare metode de promovare. Prin urmare, nici afacerea ta nu poate lipsi din mediul virtual. Desigur, Facebook este cea mai mare astfel de platforma, dar nu le ignora nici pe celelalte, cum sunt Instagram, Twitter sau LinkedIn. Fiecare dintre ele functioneaza intr-un anumit fel si iti poate prezenta afacerea in diferite moduri. In plus, nu sunt deloc costisitoare. Le poti folosi fie gratuit, fie poti investi sume mici pentru a beneficia de o expunere personalizata si pentru a atrage doar clientela care te intereseaza.

Woman is working at warehouse for online seller. Concept of small web business.

SMS Marketing

Daca nu iti poti gasi clientii pe Internet, cu siguranta ii poti contacta telefonic. Cu ajutorul unui serviciu de sms marketing, comunici rapid si eficient, iar statisticile arata ca 98% din SMS-urile pe care le trimiti sunt citite in primele 3 minute de la primirea lor pe telefonul mobil, ceea ce reprezinta o rata de succes mai mare decat in cazul e-mailurilor. De asemenea, daca vei solicita, de exemplu, un pret pentru serviciile smso.ro, vei observa ca investitiile, in acest caz, sunt foarte mici.

 In concluzie, este obligatoriu sa tii legatura cu clientii tai. In acest fel, acestia vor fi mereu la curent cu tot ceea ce inteprinzi, ceea ce va duce si la cresterea vanzarilor.

 

sursa foto: envato.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share