Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Top 4 zodii cu noroc la bani in aprilie 2016

bani-680x420

Luna aprilie vine cu surprize banesti pentru patru semne zodiacale.

LOCUL 4: SAGETATOR

Castigi mai multi bani decat ti-ai propus pentru ca ai invatat deja care este secretul unei bune investitii. Nu vei avea probleme cu bancnotele in aprilie si chiar iti faci planuri de calatorie. Ideea unei mega-afaceri te tenteaza foarte mult si faci tot posibilul ca visele tale sa se concretizeze pas cu pas.

LOCUL 3: PESTI

Vei avea parte de o luna productiva si, in ciuda timpului petrecut la locul de munca, vei gasi spatiu sa petreci cateva clipe si cu cei dragi. Oboseala se accentueaza in mijlocul lunii, insa asta e pretul pe care trebuie sa il platesti pentru a culege roade bogate.

LOCUL 2: SCORPION

Cele mai importante obiective din punct de vedere financiar vor fi atinse la finalul lunii. Reusesti sa impaci si capra, si varza. Cu alte cuvinte, reusesti sa faci un echilibru perfect intre cheltuieli si venituri. Facturile nu vor mai fi o problema costisitoare pentru tine, iar bani de distractie vei avea de unde sa faci rost.

LOCUL 1: BERBEC

Esti cel mai avantajat semn zodiacal din punct de vedere monetar in luna aprilie. Sclipirea ta de geniu va produce bani cu duiumul. Nu e o exagerare daca te astepti sa iti cada bani din cer. In momentul in care vei sesiza ca buzunarul tau se goleste, imediat va fi umplut iar, ca prin minune. Cele mai norocoase perioade din punct de vedere financiar vor fi cele cuprinse intre 10 si 14 aprilie, respectiv 22-29 aprilie; adica, aproape doua saptamani in care vei simti gustul banilor, conform teotrandafir.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share