Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

TOP 5 activități pe care să le faci împreună cu grupul tău de prieteni

Se zice că prietenii sunt familia pe care ți-o alegi, motiv pentru care, de cele mai multe ori, îți vei petrece timpul liber alături de ei, desfășurând diverse activități. Fie că vorbim de un grup vechi, fie că vorbim de unul abia format, e necesar să încercați să aveți activități interesante, tocmai pentru a nu vă plictisi și a menține relațiile unite.  

Iată 5 activități interesante, pe care le poți încerca împreună cu prietenii tăi  

  1. Escape rooms

Acest tip de activitate îți oferă posibilitatea de a petrece 90 de minute alături de prietenii tăi, încercând să evadați dintr-o cameră, rezolvând unele provocări și mistere. Camerele de acest tip au diferite tematici, de la filme pana la celebrele romane polițiști. Mai mult, astfel de activități sunt potrivite pentru grupurile de până la 10 persoane. 

  1. Ieșiri în natură

O altă activitate potrivită pentru grupurile mari de prieteni sunt ieșirile în natură. Puteți merge un weekend cu cortul sau la o cabană și puteți încerca să faceți și o drumeție către unul dintre obiectivele turistice din zonă. Recomandarea noastră este ca pentru astfel de activități, în funcție de ce vă propuneți să faceți, să aveți mereu echipamentul potrivit pentru a nu vă accidenta.  

  1. Seri tematice

Din când în când e de preferat să ieșiți din rutină. Astfel, puteți încerca atunci când vă adunați la unul dintre voi să încercați să aveți și o tematică pentru seara respectivă. Puteți încerca seara italiană, unde să gătiți paste sau pizza, seară franțuzească unde să degustați diverse produse de patiserie sau diverse platouri. Puteți alege brânzeturi de aici, cei de la Auchan.ro având o gamă destul de largă, pe care le puteți servi alături de o sticlă de vin.  

  1. Cursuri

În cazul în care majoritatea dintre voi aveți aceleași pasiuni sau hobby-uri, atunci puteți face din timpul vostru petrecut împreună și o perioadă de învățare. Așa că puteți merge la cursuri, conferințe sau chiar workshop-uri. Mai mult, chiar dacă nu aveți o astfel de activitate comună, puteți găsi una, precum dansul, gătitul sau chiar yoga, și să mergeți împreună la astfel de clase.  

  1. Jocuri de societate

Cine a zis că de la o anumită vârstă jocurile nu mai sunt permise? Ei bine, la momentul actual există o mulțime de jocuri de societate care o să vă pună la treabă abilitățile de desenat, mimat sau chiar vorbit. Pe lângă asta, acestea pot fi jucate în diverse echipe, pe cupluri sau chiar femei contra bărbați. Dacă nu sunteți fanii unor astfel de jocuri, atunci, cu siguranță, puteți rămâne la jocurile clasice precum rummy, cărți de joc sau table, care, cu puțină imaginație, pot fi și ele destul de competitive. 

Chiar dacă de cele mai multe ori nu contează ce activități faceți, ci doar timpul petrecut împreună, e bine ca din când în când să acordați atenție și acestui aspect, pentru a nu vă plictisi.

 Sursa foto: pexels.com

  

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share