TOP 5 ținute pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderoba sa

 Ca și în cazul femeilor, există câteva ținute clasice pe care un bărbat trebuie să le aibă în garderoba sa, indiferent de stilul pe care alege să îl poarte în viața de zi cu zi. Acestea îți vor fi utile în momente cheie din viața ta și te vor ajuta și atunci când nu ești hotărât sau nu ai idee de ce să porți la un anume eveniment. 

Oficial Media - TOP 5 ținute pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderoba sa
Oficial Media – TOP 5 ținute pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderoba sa

 Iată TOP 5 ținute sau articole vestimentare ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă:  

  1. Costum

Dacă pentru femei, rochia neagră este un „must”, costumul la bărbați este elementul ce nu are voie să lipsească din dulap. El poate fi purtat atât la evenimente mai formale precum nuntă sau botez, cât și la evenimente ce nu impun un anumit dress code. Mai mult, dacă activitatea ta profesională de zi cu zi implică întâlniri de afaceri, costumul sau elemente din el pot fi integrate cu ușurință în outfiturile tale.  

  1. Jeans + tricou

O combinație clasică, ce poate fi utilizată atât când mergi la birou, dar și atunci când faci activități de relaxare. Pentru bărbați aceasta este o ținută de zi cu zi, la care pot asorta o pereche de sneakers de bărbați de la Bigotti.ro sau, dacă este un anotimp mai răcoros, o pereche de ghete.  

  1. Paltonul

Indiferent de stilul pe care îl ai zi de zi, atunci când mergi la un eveniment ceva mai elegant, iarna, nu poți să porți o geacă. De aceea este necesar să ai în garderoba ta un palton într-o culoare neutră, astfel încât să îți fie ușor să îl asortezi cu piesele costumului. Mai mult, dacă îți place să adopți un stil vestimentar ce implică purtarea cămeșilor sau a pantofilor, un stil definit ca fiind mult mai elegant, atunci paltonul este cu siguranță un element ce nu trebuie să lipsească.  

  1. Cămașă albă

Cămașa albă poate fi o piesă vestimentară ce poate fi integrată în o mulțime de ținute mai office, mai elegante sau chiar casual. De preferat ar fi ca aceasta să aibă un conținut cât mai mare de bumbac, având în vedere faptul că vor fi mult mai ușor de călcat și le vei simți mult mai ok pe corp. Atunci când porți cămașa să ai mereu grijă ca aceasta să nu aibă cute inestetice sau chiar pete galbene din urma spălărilor repetate.  

  1. Cardigan

Cardiganul sau blazerul reprezintă una dintre cele mai bune moduri de accesorizare a unei ținute în anotimpul de toamnă, iarnă sau chiar primăvară. Acestea sunt potrivite pentru ținutele office sau cele casual și pot fi asortate cu jeans și cu cămașă, sau cu pantaloni de costum, ceva mai eleganți și cu o helancă.  

În funcție de stilul tău și de modul în care îți place să te îmbraci, cu siguranță vei mai avea și alte piese vestimentare pe care le vei considera esențiale. Important este să-ți definești lookul și să te simți cât mai bine în pielea ta. 

 

Sursa foto: pexels.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share