18/09/2021

Totul este posibil într-un stat paralel și unii așa stau!

Doamna Dăncilă a uitat că trebuie să meargă la aeroport? Totul este posibil într-un stat paralel. În comunicatul de presă se afirmă că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost preluat de SPP și că premierul român nu l-a mai găsit.

Totul este posibil într-un stat paralel

Totul este posibil într-un stat paralel cu realitatea și, se pare că unii așa stau.

Liderul PRO România și fostul premier al României, Victor Ponta, râde de șefa guvernului, Viorica Dăncilă. Ponta a comentat, pe Facebook, cea mai recentă gafă a doamnei Viorica Dăncilă:

„Ca sa facem haz de necaz putem spune : norocul Romaniei ca nu a mai ajuns Doamna Dancila la intalnirea cu Presedintele Juncker – daca ajungea si incepea cu gogosile alea cu “lovitura de stat” , “criminalii de la Athene Palace” si “Statul Paralel” ne scoteau de tot din UE!

Ps – aceste gafe sunt de asteptat cand te iei dupa mintea lui Dragnea : iti iei consilieri impusi de el si renunti la SPP / am fost 4 ani Premier si nu am intarziat niciodata la o intalnire oficiala deoarece consilierii si aghiotantul de la SPP nu m-ar fi lasat! Dar atunci Romania inca mai avea Premier …. azi”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share