Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Tragedie la CSU Targoviste – Trei morti si zece raniti

stiri2

Trei persoane de pe banchetele din spatele microbuzului au murit pe loc. Autotrenul care venea dinspre Focşani a intrat în plin în microbuz, l-a aruncat într-un şanţ după care s-a răsturnat cu toată încărcătura de cherestea peste el. 

Update 8:40trei dintre raniti se afla in stare grava iar unul se află în stare critica şi urmează să fie transferat la un spital din Bucureşti, în acest sens autorităţile luâd legătura cu secretarul de stat Raed Arafat.

Update 8:00 – se pare ca unul dintre decedati este pivotul echipei, Daniel Manda, jucator imprumutat de la CSM Ploiesti.

Mai mulţi martori spun că şoferul autocamionului ar fi leşinat pe loc în momentul în care a coborât de la volan şi a realizat dezastrul produs de el.
Microbuzul implicat în accident transporta echipa de handbal masculin CSU Târgoviște, care duminică a avut meci în deplasare, iar cele trei victime decedate sunt, cel mai probabil, sportivi legitimați la clubul dâmbovițean.
Echipaje de poliţie rutieră şi de la ambulanţă au sosit imediat la faţa locului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a activat ”Planul Rosu”, care presupune intervenţia a importante efective de la mai multe instituţii. La faţa locului au fost concentrate trei autospeciale pentru descarcerare, şase ambulanţe şi trei autospeciale pentru transport victime multiple, două fiind aduse de la ISU Bucuresti – Ilfov, o autospecială de stingere incendii şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Răniţii care au fost descarceraţi au fost transportaţi la spitalele din Râmnicu Sărat şi Buzău.
Toate informatiile pe stiridebuzau.ro.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">