Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

TRAIESTE VIATA PENTRU CARE-AI FOST CREAT

evenimente_Traieste viata 600pe400TRĂIEȘTE VIAȚA PENTRU CARE AI FOST CREAT!

Daca simti ca e momentul pentru o viziune noua in viata ta, te astept cu drag la workshopul transformational – 14-15 februarie, Bucuresti, cu Nicoleta Svârlefus

Acest workshop a fost creat în octombrie 2008, iar de atunci a produs transformarea catorva sute de oameni, până în prezent. Spaţiul creat la acest curs a fost şi este, mereu, magic. Cei mai mulţi participanţi au apreciat că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa lor.

Cursul “Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat” este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări si să aducă vindecare în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte ca pote fi mai mult decat a manifestat pana acum si vrea sa isi traiasca viata cu constienta, creativitate si libertate.

Intentie:

Acest curs îşi propune integrarea a trei teme esenţiale pentru împlinirea şi evoluţia oricărei fiinţe umane:

1. Trezirea/Conştientizarea (acces la cine esti cu adevarat; recunoaşterea programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă, punctelor de vedere cumparate de la altii, proiectiilor si judecatilor asimilate in timp, care te opresc sa fii tu)

3. Creaţia conştientă/ Accesarea potentialului nelimitat (viaţa dincolo de judecati si suferinta, alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a mareţiei).

Cursul “Traieste viata pentru care ai fost creat” te ajuta sa identifici povestea pe care ti-ai spus-o despre tine, cum a luat ea nastere, ce rezultate iti aduce. Ofera si instrumentele optime pentru transformarea acestei povesti, pentru vindecare si eliberare de credintele care nu-ti folosesc sau te blocheaza in prezent.

Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut in mai bine de 6 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin “fundatia” sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.

Este un program complex, care îţi oferă instrumente puternice, clare, cu care sa lucrezi singur si dupa curs.

Acest workshop este astfel creat, incat să nu necesite cunoştinţe prealabile sau o anumita pregatire.

Citeste in continuare invitatia dr. Nicoleta Svarlefus si alege sa-ti traiesti viata! Click!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share