Trasee tematice in Bucuresti

Vrei sa te simti turist in Bucuresti si sa-i descoperi locurile turistice, dar si cele mai putin cunoscute? Poti face acest lucru intr-un mod inedit. Secret Romania a lansat 4 trasee tematice prin Bucuresti ce pot fi parcurse folosind telefonul mobil.

Trasee tematice

Acestea se gasesc pe shop.secretromania.com si apot fi parcurse la ora aleasa de tine, fara a depinde de un ghid. Ce trasee tematice marca Secret Romania poti parcurge prin Bucuresti?

  1. Comori ascunse in Parcul Carol:

Comori ascunse in Parcul Carol este un tur auto-ghidat tip treasure hunt creat pentru familii si exploratori pasionati de locuri mai putin stiute. O ora si jumatate de plimbare iti va dezvalui o replica a cetatii Poenari a lui Vlad Tepes si hotelul preferat a lui Beyonce in Bucuresti.

  1. Herastraul cu povesti:

Herastraul cu povesti este un traseu tematic prin fostul parc Herastrau, actualul Regele Mihai I, construit special pentru familiile cu copii. Acesta iti da posibilitatea sa redescoperi basmele copilariei in timp ce te bucuri de o plimbare in aer liber.

  1. Misterele Centrului vechi din Bucuresti

Misterele Centrului vechi este un joc de descoperire care te va purta pe la principalele atractii din Centrul vechi al Bucurestiului si iti va spune povestile lor ascunse: cine a fost primul dublu-spion din Romania, care este istoria lupoaicei de la intrarea pe Lipscani si multe altele.

  1. Predestinati. Iubiri celebre din Bucuresti

Iubiri celebre din Bucuresti este un traseu pentru romantici, pentru cei pasionati de partea picante a istoriei. Traseul dureaza putin peste 2 ore si te duce pe la cladirile care au gazduit celebrele cupluri din Bucuresti, dezvaluindu-ti secretele lor si cancanurile vremurilor trecute.

Jocurile de descoperire a Bucurestiului sunt adaptate acestor vremuri provocatoare. Sunt construite tip treasure hunt, imbinand astfel bucuria descoperirii din calatorii cu respectarea tuturor normelor de siguranta. Ele potrivite pentru toate varstele. Atat copiii, cat si adultii sunt incantati sa descopere indiciile, sa rezolve ghicitori si sa afle povesti interesante.

Aceste trasee tematice sunt in limba romana si se desfasoara exclusiv pe afara. Astfel, nu risti sa te intalnesti sau sa interactionezi cu alte persoane pe parcurs.

Dupa achizitionarea traseului dorit primesti pe email un link si un cod unic de acces, valabil pe un telefon. Odata ce ai ajuns la punctul de start, poti incepe turul accesand linkul primit. Nu ai nevoie decat de un telefon mobil cu acces la internet.

La fiecare pas trebuie sa gasesti un indiciu sau sa rezolvi o ghicitoare in locul in care te afli. Raspunsul corect iti va dezvalui detalii interesante si istorisiri nestiute despre atractiile de pe traseu. Odata ce ai citit povestea, urmeaza instructiunle care te vor duce catre urmatoarea oprire.

Alte atractii de vizitat in Bucuresti poti gasi in lista de aici. Pentru a decoperi o parte dintre ele, te asteptam pe traseu!

Secret Romania este o agentie de turism care activeaza pe piata de turism de incoming din 2014. Agentia ofera tururi private si experiente premium personalizate pentru turistii straini care vor sa descopere principalele atractii turistice din Romania, dar si locurile mai putin stiute. Incepand cu 2020 a inceput sa dezvolte alternative inedite de calatorie: tururi virtuale si jocuri de descoperire a oraselor din Romania de care sa te bucuri si in perioadele cu restrictii crescute.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share