31/03/2020

Trei zile de vot pentru toți românii, fără discriminare

Votul democratic este un drept prevăzut prin Constituție, un drept pe care românii l-au așteptat prea mult timp, care a suferit multe modificări în funcție de schimbările sociale și care, în prezent, a devenit un subiect intens discutat în apropierea campaniei electorale 갤럭시 s6 유심 다운로드.

Subiectul momentului este VOTAREA TIMP DE TREI ZILE ȘI PENTRU ROMÂNII DIN ȚARĂ 모아나 자막 다운로드! Această inițiativă îi aparține președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care, în luna noiembrie a anului 2019, a inițiat un proiect de lege privind votarea pe parcursul a trei zile și în țară, nu doar în străinătate 단위환산. Motivul este simplu: nediscriminarea românilor care își duc traiul pe plaiurile mioritice!

„Am aşteptat publicarea rezultatelor finale ale primului tur al alegerilor prezidenţiale pentru a avea consfinţit inclusiv rezultatul din Diaspora Download the English conversation video. Pentru că se impun câteva învăţăminte/concluzii după acest rezultat. Întâi, sunt mulţumit că soluţia pe care ALDE a propus-o pentru a îmbunătăţi condiţiile de votare în străinătate, votul prelungit pe durata a trei zile, a funcţionat 삼성 리커버리. Românii din diaspora au putut vota în condiţii bune, fără cozi şi nervi. Dar nu pot să nu reiau acum ce am spus şi am susţinut şi în vară când am discutat proiectul de lege în Parlament: soluţia ALDE a fost implementată doar parţial, creând astfel o discriminare pozitivă a românilor care trăiesc, muncesc sau studiază în străinătate”, spunea Călin Popescu Tăriceanu la sfârșitul anului trecut 엠씨스퀘어 mp3.

Aparent amnezici, cei din Partidul Național Liberal și din Partidul Forța Națională vin acum cu o propunere legislativă potrivit căreia se dorește votarea timp de trei zile și în țară, uitând că aceasta a fost deja prezentată de Alianța Liberalilor și Democraților 터미네이터1.

„Oarecum, este bine că ideile noastre sunt atât de bune încât adversarii politici le copiază! Ce nu conștientizează aceștia este faptul că subestimează electoratul, crezând că propunerile legislative inițiate în favoarea românilor pot fi uitate atât de ușor Download Needfor Speed Most Wanted 2005. Românii din țară și de peste hotare știu că în Diaspora se votează timp de trei zile, grație soluției găsite tot de ALDE. Facem tot posibilul să se aprobe votarea timp de trei zile și în România gstreamer 다운로드. Ideea ne aparține și o vom susține până la capăt! Dacă cei din PNL și Forța Națională spun că sunt de acord, încercând să mimeze o așa-zisă propunere legislativă, înseamnă că legea se va modifica în acest sens pentru că vom avea și susținerea unora dintre colegii din Parlament.”

 Ionel Petre

Președinte ALDE Dâmbovița

 

Comunicat de presă

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments