Tu știi ce îți dorești? Patru motive esentiale pentru a-ti cumpara o tabletă smart

Steve Jobs nu este doar tatăl telefonului modern, ci și a tabletei de azi care pare să-și piardă din farmec, deși este versatilă și foarte folositoare. Cu toate astea, tableta reprezintă un adevărat computer portabil și mult mai complex decât ți-ai închipui. Deoarece trăim în secolul XXI, în care conectivitatea reprezintă litera de lege nu doar la nivel personal, ci și profesional tableta poate interpreta mai multe roluri funcționale de maximă necesitate. 

Iată cele mai importante motive pentru care trebuie să-ți achiziționezi o tabletă inteligentă

  • o bună unealtă pentru eficientizare și productivitate

Tableta este mai mică decât un laptop și mai mare decât un telefon mobil. De aceea, dacă lucrezi ca freelancer sau în industria de publicitate știi cât de valoros poate fi timpul dintre două ședințe cu clienții. Având în vedere că munca remote a devenit o normalitate mulți antreprenori preferă să evadeze din când în când într-o cafenea cu internet puternic unde să răspundă la mailuri sau de unde să fie prezenți pe Zoom. Cu ajutorul tabletei îți poți organiza ședințele și sarcinile zilnice prin integrare de Cloud, iar dacă ai de scris proiecte sau de lucrat în Excel îi poți atașa ușor o tastatură Android și poți încorpora o husă pentru tabletă ușoară și durabilă pentru transport facil. Mai mult, Lerato.ro are o gamă largă de accesorii pentru dispozitive inteligente pe care nu trebuie să le treci cu vederea.

  • o bună unealtă pentru lectură și relaxare

Tableta poate înlocui cu ușurință renumitele Kindle, ceea ce face experiența lecturii relaxată, fiind aplicații special create pentru a mima, dacă utilizatorul dorește, senzația de lecturare a unei cărți cu pagini. Plus că, tu poți regla când dorești intensitatea luminoasă a ecranului, iar PDF-urile, lecturile clasice, studiile științifice sau articolele pe care nu apuci să le citești integral pot fi reluate oricând și în orice momentul cu ajutorul aplicațiilor instalate.

  • poate servi ca telecomandă universală

Cum adică? Ei bine, locuințele devin din ce în ce mai inteligente odată ce tehnologia avansează. Securitatea este absolut necesară, mai ales acum. De aceea, tableta poate fi folosită ca telecomandă pentru a controla echipamentele home cinema sau electronicele și sistemul de iluminat atunci când nu ești acasă.

  • pot fi folosite ca studio de editare

Pentru fotografii profesioniști, designeri sau persoane din media paleta largă de aplicații grafice este aur pur, iar tableta este mediul propice pentru a-ți lăsa imaginația să zboare nestingherită. Este adevărat că tablete nu oferă complexitatea unui PC, dar pot fi ușor folosite pentru a construi grafice de înaltă calitate pentru social media.

Plus că, dacă ești în tren sau în vacanță poți oricând urmări serialul preferat de pe Netflix și poți ține legătura cu cei dragi pe WhatsApp sau Instagram.

 

Sursă foto: Unsplash.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share