Țuțuianu anunță public delimitarea de Dragnea și gașca lui

Țuțuianu anunță public -la doar o zi după articolul nostru- și vine să confirme că nu mai acceptă politica intereselor personale ale unor lideri și grupuri care nu au nicio legătura cu administrația și unitatea PSD. 

Aici am și eu un pariu social, dar și moral cu mine, însumi și, o promisiune față de cititorii noștri. Atât domnul senator Adrian Țuțuianu cât și simpatizanții Oficial Media, cunosc faptul că nu aș susține niciodată ceva sau pe cineva în care nu cred sau nu am previzualizat drumul spre o țintă înaltă. Deși provin dintr-o zonă politică mai degrabă de dreapta, în cele din urmă sunt interesat de profesionalism, competențe și rezultate, fapt ce a dus la susținerea președintelui PSD Dâmbovița, în calitatea sa de bun administrator, de bun lider politic.

Am militat mereu pentru delimitarea domniei sale și a echipei dâmbovițene de acțiunile și gașca lui Dragnea. Timpul a dovedit că eram motivat să cer asta și iată că Adrian Țuțuianu, unul dintre cei mai bine pregătiți lideri PSD, se hotărăște cu mult echilibru și cu control pe întregul proces politic intern din aceste zile, să declare public că Dragnea și politica de interese personale nu fac parte din agenda sa de lucru.

Vă prezint mai jos -cum ar spune un prieten- ”Cel mai cerebral și echilibrat mesaj din rândul liderilor #PSD, în această perioadă de mari incertitudini”:

Adrian Țuțuianu

Nu este stilul meu să mă exprim pe teme importante pentru #PSD prin postări pe pagina de facebook, dar momentul mă obligă.
Am luat act de intenția convocării ședinței Comitetului Executiv Național pentru ziua de luni, 15.01.2018, la cererea mai multor lideri ai partidului. În acest sens, fac și eu următoarele precizări:

1. Sunt îngrijorat cu privire la evoluțiile interne din partid și cred că ne aflăm într-un moment de răscruce. Performanțele economice înregistrate în anul 2017, creșterile de salarii și pensii și alte lucruri bune ale guvernării au fost, în bună parte, anulate de conflictul intern.
2. Consiliile Județene, primarii, oamenii din județe au nevoie de un guvern care să le sprijine proiectele. #România are nevoie de stabilitate pentru a continua să se dezvolte. Oamenii așteaptă de la noi rezultate, locuri de muncă mai bine plătite, autostrăzi, școli, spitale etc. Nu cred că putem să o luăm mereu de la capăt din 6 în 6 luni.
3. Ar fi sinucidere politică pentru Partidul Social Democrat o nouă schimbare de guvern. O demisie a Primului Ministru sau o nouă moțiune de cenzură împotriva propriului guvern ar duce partidul din nou la mâna președintelui Iohannis (pentru desemnarea premierului) și la un vot în Parlament, ambele situații creatoare de incertitudini. De aceea, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să conștientizăm gravele prejudicii de imagine pe care le poate înregistra partidul, precum și riscul aruncării țării în instabilitate politică. Este datoria noastră să fim lucizi.
4. Trebuie să strângem rândurile, să analizăm care este cea mai bună soluție pe baza unei decizii colective și democratice, făcând apel la toți oamenii competenți care pot da un plus actului de guvernare. Nu sunt de acord să sacrificăm partidul și guvernarea pentru răfuielile și ambițiile personale ale unor lideri!
5. Am fost și rămân un om de partid. Militez pentru unitatea acestuia, diversitatea de opinii și pentru luarea deciziilor în structurile statutare.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share