Ultimele tendințe pentru decoruri de nuntă în 2022

Decorațiunile de nuntă sunt un element indispensabil oricărei petreceri de succes. În fiecare an, apare câte un nou set de tendințe, combinații noi de culori devin populare și idei inovatoare grozave sunt împărtășite cu publicul de mulți creativi din industria noastră. Deși decorațiunile de nuntă necesită cel mai mult timp în executarea lor, merită să li se acorde toată atenția cuvenită.

decoruri de nuntă

Așadar, cum vor arăta nunțile în 2022? Cum vor influența evenimentele din pandemie tendințele miresei noului an și ce trebuie să știe mirii înainte de a începe căutările decorațiunilor perfecte?

Tematica

În materie de stiluri, cele mai populare sunt: stilul boho – un stil cu un vibe mai relaxat, clasic –  care necesită o sală de tip grand ballroom și relaxed luxury. Nunțile minimaliste câștigă și ele popularitate. Sunt aranjate în spiritul modernitații și eleganței, dar fără prea multă strălucire.

 

Cuplurile lasă în urmă petrecerile super formale, dress-code-ul și explorează petreceri în stil cocktail, petreceri de dans, totul în afara tablourilor tipice de nuntă.

Aranjamentele florale

Chiar și în cazul nunților private din epoca izolării, o anumită tradiție a rămas prezentă și relativ neschimbată. Aceasta este magia buchetului de nuntă – un simplu aranjament de flori, ținut cu ambele mâini, este tot ce vei avea nevoie pentru a simți atmosfera autentică de nuntă. Pe măsură ce ne apropiem de 2022, se pare că miresele vor căuta să experimenteze cu florile lor de nuntă, echilibrând tradiționalul cu contemporanul.

 

În ceea ce privește stilul buchetului, aranjamentele semi-cascadă vor fi vedetele tendințelor florale pentru miresele anului 2022. Orhidee, liliac, rododendron, amaranthus, sarracenia, anthuriums și trandafiri sunt doar câteva tipuri de flori care se vor potrivi perfect într-un buchet semi-cascadă. Iar atunci când vorbim despre paleta de culori, combinațiile de roșu și mov/lila vor face impresie de fiecare dată.

Decoruri sustenabile

Consumul conștient și impactul carbonului vor deveni din ce în ce mai prezente în viața noastră pe măsură ce ne îndreptăm spre viitor, iar nunțile nu fac excepție. Tot mai multe cupluri doresc să își facă alegerile cu grijă și recunoas faptul că sustenabilul duce adesea la cel mai bun rezultat, senzație, estetică și gust pentru flori, decor și mese.

 

Ce poți face pentru a avea o nuntă eco?

 

Invitațiile realizate din cartoane de bumbac, hârtie reciclată sau bambus 100%, reprezintă un început bun și o metodă ecologică de print. De asemenea, poți alege flori de sezon pentru a reduce impactul asupra mediului. Sunt atât de multe flori superbe indiferent de sezon încât nu aveți cum să nu găsiți ceva care să vă reprezinte.

 

Tip: pentru decorul meselor, aranjamente apetisante din fructe și legume sunt superbe și în același timp apetisante . Acestea pot fi super colorate sau de ce nu monocromatice. Așezate pe mijlocul mesei în combinație cu lumânări și mușchi de pământ vor ieși din tiparele aranjamentelor de masă clasice.

 

Nu uita și de decorațiunile luminoase cum ar fi felinare, lumânări sau chiar bolte luminoase care vor da un aer de basm nunții tale.

Noi, la Metropolitan Club&Events, suntem pregătiți să-l găzduim și să vă oferim ție și invitaților tăi o experiență de vis. Contactează-ne pentru a putea discuta mai multe despre evenimentul tău!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share