Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Un asistent medical din Constanța a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva Covid 19

Un asistent medical din județul Constanța a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Bărbatului i-a fost administrat vaccinul anti-COVID luni. În noaptea de marți spre miercuri, însă, i s-a făcut rău. A sunat imediat la 112 acuzând dureri toracice puternice. O ambulanță s-a deplasat la domiciliul acestuia, iar medicii l-au transportat de urgență la spital. Din păcate, însă, bărbatul a murit în drup spre unitatea medicală.

Asistentul medical ar fi suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Apropiații acestuia spun că bărbatul ar fi avut probleme cu alcoolul.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a declarat că se va ajunge la circa 20.000 de persoane imunizate zilnic. Din a doua jumătate a lunii ianuarie, o să înceapă și vaccinarea pentru etapa a doua, destinată personalului din centrele medico-sociale.

”Eu cred că vom reuşi să acoperim într-un timp relativ scurt, cel puţin până la jumătatea lunii ianuarie, mare parte din personalul medico-social. Din 4 ianuarie, 5, 6 ianuarie, ar trebui să avem cel puţin 20.000 de persoane vaccinate pe zi”, a declarat  Valeriu Gheorghiță.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share