14/06/2021

Un avocat de nota 10, un client repus în drepturi

Avocatii pot fi notati din multe puncte de vedere:

1. Al clientilor

Un client este multumit de avocatul sau, cand acesta ii vorbeste frumos si nu adopta o pozitie de superioritate, chiar daca stie legile perfect si reprezinta colacul de salvare al celui care l-a angajat. Persoana care angajeaza un avocat doreste empatie din partea aparatorului ei. Nu ii plac intrebarile incomode si mustrarile, cand teama este gata sa se transforme in teroare.

Clientii mai doresc ca avocatii sa le rezolve cu promptitudine problemele si sa nu tergiverseze la nesfarsit un proces. In alta ordine de idei, avocatul primeste nota 10, cand face echipa cu clientul sau si nu il paraseste, pana cand acesta nu este repus in drepturi.

Oamenii acorda nota maxima sau numar maxim de stele avocatului capabil sa ii apere in procese civile, penale, in litigii comerciale, sa le ofere consultanta in toate problemele de natura juridica si in cazuri extreme sa obtina eliberarea pe cautiune sau gratiere prezidentiala.

Samy Ilie este un astfel de avocat laudat de miile de romani plecati in Israel care au apelat la ajutorul sau.

  • Isi pierde cineva permisul de conducere din cauza unor infractiuni rutiere si acest lucru echivaleaza cu pierderea locului de munca si expulzarea?
  • Daca i se cere la timp ajutorul lui Samy Ilie, permisul va fi inapoiat dupa cateva ore.
  • A suferit un roman o condamnare si s-a reabilitat, iar pentru un post mai bun are nevoie de un cazier curat?
    Tot Samy Ilie este cel care rezolva exonerarea cazierului penal.

Multi dintre romanii care si-au deschis restaurante cu specific romanesc sau magazine cu marfuri de acasa, au apelat la el pentru:
-cumpararea cu acte in regula a proprietatii
-infiintarea firmei
-obtinerea cetateniei pentru dobandirea tuturor drepturilor
-plata impozitelor la timp
-stabilirea de parteneriate avantajoase si analiza atenta a contractelor cu alte firme.
Antreprenorii romani de succes din Israel nu se feresc sa recunoasca faptul ca lui ii datoreaza succesul.

2. Al colegilor de breasla

Avocatii din Israel ii cer adesea sfatul, cand au de aparat cazuri grele si au numai cuvinte de recunostinta la adresa lui, considerandu-l un avocat excelent si un coleg foarte saritor.

3. Al instantelor

Instantele se inclina in fata lui, atat cele civile, cat si cele penale, chiar si organele de politie, cand ancheteaza clientii lui.
Toti recunosc meritele profesionale si omenia de care da dovada Samy Ilie. Orice aparitie a sa in sala reprezinta un spectacol, fiindca pledoariile sale sunt realizate cu mare arta si talent.
Maestrul se exprima la fel de convingator si in engleza, si in romana si in ebraica. Stapaneste foarte bine aceste coduri ligvistice, de aceea pentru romani reprezinta o adevarata binecuvantare ca au un aparator care vorbeste limba romana in particular cu clientii sai, iar in fata instantei ii apara in engleza sau ebraica.

4. Al oamenilor obisnuiti care nu pot uita importanta functiilor detinute de Samy Ilie

Israelienii nu pot uita modul in care Samy Ilie a oferit protectie fiecarei persoane, cand i s-a incredintat aceasta nobila misiune, a condus anchete ale politiei dificile si mediatizate si a condus echipe de procurori puternici.

5. Al rudelor ingrijorate din tara care au apelat la Samy Ilie sa il ajute pe cel drag sa iasa din arest sau sa isi dovedeasca nevinovatia in fata organelor de ancheta.

Daca si tu te afli intr-o situatie dificila si ai nevoie de un aparator de nota 10, nu ezita sa intri pe site-ul firmei Si-law.ro si sa iti notezi datele de contact ale avocatului roman in care statul Israel a avut incredere deplina incredintandu-i timp de 33 de ani posturi cheie pentru mentinerea pacii si a securitatii in zona.

Samy Ilie nu refuza niciun caz, fiindca militeaza pentru apararea drepturilor omului si isi pune intreaga experienta si pricepere profesionala pentru indeplinirea acestui crez profesional.

Maestrul poate fi solicitat si din tara, prin intermediul sucursalelor din Romania, dar si din Israel, onorariile sale sunt stabilite cu maxima empatie, iar pledoariile de nota maxima.

Datorita interventiilor sale salutare multi romani au obtinut cetatenie in acest stat restrictiv si pretentios si multi conationali au iesit cu fata curata din anchete politienesti pornite din cauza unor confuzii sau necunoasteri ale legii.

Samy Ilie ofera si consultanta preventiva, explicandu-ti cum sa eviti problemele de natura civila sau penala din Israel si este bine sa ii soliciti acest serviciu din cauza diferentelor de cultura si de legislatie.

Simte-te onorat ca acest avocat de sapte stele vorbeste aceeasi limba ca tine si ca are aceeasi origine si binecuvantat ca accepta sa te apere, oricat de dificila ar fi situatia ta!

Despre Samy Ilie s-a scris mult prin ziare si reviste, el are statutul unei personalitati puternice, dar cel mai mult s-a remarcat prin binele facut miilor de clienti pe care i-a avut de-a lungul vremii.

O cariera de podium a facut ca numele Samy Ilie sa intre in istoria dreptului mondial si in acest mod conationalii sai sa fie mandri si siguri ca au un aparator asa de puternic.

Dragi romani, nu uitati ca in Israel aveti un aparator pe care va puteti baza si solicitati ajutorul maestrului inainte ca situatia sa se agraveze!

Este traumatizant sa stati in arest, sa fiti anchetati de politie si sa nu va garanteze nimeni ca totul va fi bine.

Investiti in libertatea voastra si in drepturile voastre si nu veti regreta, fiindca ele definesc de fapt demnitatea umana.
Pentru avocatul de elita, de origine romana, Samy Ilie, legile tarii de adoptie nu au secrete.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share