09/03/2021

Un minut de istorie: România furată de politicienii români

Opriți-vă pentru un minut de istorie: România furată de politicienii români, în imagini care nu mai au nevoie de argumente. Au făcut asta cronicarii și istoricii!

România furată de politicienii români
Fotocredit: www.politicienii.ro

”În loc să fim eliberaţi noi trăim într-o lume în care clasa politică ne vrea aşa cum suntem, de «ne-liberi». Şi multă lume nu înţelege că se fac eforturi propagandistice enorme pentru ca oamenii să fie convinşi că în momentul de faţă tot ce ne vine rău ne vine de la Uniunea Europeană şi de la America, dar de fapt tot ce ne vine bun e de la Uniunea Europeană.”, declară Tudor Chirilă într-un interviu.

Dincolo de această Non-Libertate se vede haosul ultimilor ani -un Parlament fără popor, un guvern fără țară-, acolo unde politicienii își împart banii oamenilor și bogățiile României. Am descoperit de curând secvențele unui film relevant pentru hoția și prostia zilelor noastre. Urmăriți un minut de istorie:

Romania furată de politicienii români


Triunghiul Morții 1999, regia Sergiu Nicolaescu

”Clasa noastră politică…Am ajuns o țară plină de secături…hoții improvizați astăzi în moraliști, miniștri ce s-au vândut o viață întreagă, parlamentari contrabandiști. Nu ne prăbușim nici de numărul dușmanilor, nici de armamentul lor, boala o avem în suflet, Există o epidemie înfricoșătoare de meningită morală iar țara trebuia să ajungă aici târâtă de unii conducători care sunt hoți la drumul mare.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share