Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Un popor fara presa este un popor de sclavi sau x=y+z. Capisci?

ptr art euUn popor in care “presa” este cumparata de organizatiile mafiote este un popor de sclavi. In Romania, afaceristii si/sau politicienii si-au “tras” trusturi media. De fapt cele mai mari din tara, din regiuni, din judete. Capisci? Doar pe ici-colo, grupuri massmedia, razlete si mici, sustinute financiar de societatea civila mai incearca sa spuna cate un adevar care, oricum, trece nebagat in seama.

Din pacate, romanul neaos se aseaza in fotoliu si apasa telecomanda dupa caz, stanga sau dreapta, fara sa stie ca de fapt alege cine sa-l tina in lanturi. Pare dur ce spun, dar totul este o continua manipulare. Comunicarea se face prin atingerea receptorului iar daca sursa emitenta este un grup de interese impotriva populatiei, atunci scopul atins este implicit manipularea populatiei. Interesul publicitar a devenit reclama si prin asta orice apa chioara poate deveni apa minune, orice almanahe “poate” deveni teze de doctorat, si orice bisnitar poate ajunge deputat. Toate prin intermediul massmedia, cu un ansamblu de instrumente comunicationale si mesaje subliminale pentru a va/ne abate atentia de la logica.

Matematica elementara spune ca daca x=y+z, cu cat y este mai mare, cu atat z este mai mic. Extrapoland teoria la resursele Romaniei, tara poate oferi tuturor cetatenilor un trai decent (x). Elvetia este o mica Romanie, as putea afirma (nu invers). Dar la noi se intampla un fenomen ciudat: desi nu trebuie sa existe oameni saraci (z), ci aproape egali (nu am spus egali pentru ca y este diferit de z), avem unii dintre cei mai bogati cetateni europeni (y).

Pe cale de consecinta, dragi compatrioti, sunteti inconjurati de tot ceea ce aveti nevoie si o spun fara sarcasm, doar ca din pacate pentru cei mai multi dintre voi, cei care va duceti zilele de azi pe maine, banii vostri sunt la altii. Sunteti/suntem un popor de sclavi. Capisci? Cu cat voi sunteti mai saraci, cu atat ei sunt mai bogati, cu cat voi veti muri de boli si inanitie, cu atat ei isi vor prelungi sejururile in Dubai.

Ati ajuns aici pentru ca nu exista suficienta informatie reala, ci majoritar, grupuri create la comanda pentru strategii de comunicare. Nu exista presa voastra, ci presa lor!!! Unii jurnalistii (nu toti ci doar cei care “trebuie”) nu sunt platiti de voi, ci de ei. Cand o asociatie formata din membrii societatii civile se va gandi sa-si creeze proriul grup de presa – fie intr-un oras, intr-un judet si chiar in tara-  cu siguranta serviciile se vor indrepta catre aceasta. Analiza, informatia, jurnalismul de ancheta si cel de opinie va servi interesele omului de rand. Pana atunci neavand asa ceva, sunteti condamnati la sclavagism modern, cu fata umana. Presa neutra, impartiala, este in inferioritate si nu va poate salva.

Aveti nevoie de “mass-media voastra” pentru a va lua tara inapoi, pentru a nu mai fi un popor de sclavi. Capisci?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share