Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Underground train station – Balul Liceului Teoretic “Ion Heliade Radulescu”

Centenarul Marii Uniri nu a venit fără a fi precedat de sarbătorile tinerilor liceeni. Balul Bobocilor Liceului Teoretic “Ion Heliade Radulescu” cu tema “ Underground train station” a avut loc în ziua de 29 noiembrie 2018 și așa cum era de așteptat, a adus experiențe, zâmbete și mult divertisment.

Balul Liceului Teoretic “Ion Heliade Radulescu”

 

Cateva pareri din partea organizatorilor

Cirstea Ana Elena

Am tot auzit pe parcursul pregătirii acestui bal replici precum „Cu ce te ajută acest bal?” „Pentru ce te dedici atât?”. Ei bine, acest bal m-a învățat cum să lucrez într-o echipă, să realizez cât de importantă este organizarea si cât de plăcut este să te uiți cu drag la ceea ce ai realizat tu şi colegii tăi, să realizezi că nopțile nedormite au meritat, să primeşti mulțumiri şi laude, să comunici cu diferite persoane, precum sponsorii, cărora le mulțumim din tot sufletul!! Fără îndoială, acest bal a fost epic.

Bocit Alexandru

Avand in vedere si experienta anului trecut, ca organizator principal, balul bobocilor nu e usor, de ce? Pentru ca trebuie sa alergi dintr-o parte in alta, sa fii focusat pe obiectiv, fiind un angajament destul de obositor, dar daca chiar vrei cu adevarat sa reusesti ceva, o faci cu orice pret. Pe mine unul ca si organizator si coregraf ma intereseaza sa ajut cum pot, cum stiu si cat pot, si ca la final sa ajung sa am sentimentul de mandrie ca am reusit sa fac ceva important si ca un grup de oameni au ajuns sa se distreze si sa reuseasca ceva ce si-au propus inca de la bun inceput, iar pentru mine zambetul unui om care a reusit sa isi atinga un obiectiv este cel mai important.

Dorobantu Eliza

Parerea mea despre bal este una foarte bună, a fost un eveniment care a iesit mult mai bine decat mă asteptam, in ciuda obstacolelor pe care le-am intalnit imi doresc ca si anul viitor să particip in organizarea sa, deoarece a fost minunat sa lucrez alături de bobocei, a fost minunat sa lucram cu toții intr-o echipă pentru a realiza un eveniment atât de important pentru noi.

Nicolae Iulia Andreea

Ce înseamnă a fi organizator? Simplu, este ceva minunat, este ceva ce te învață cum e sa lucrezi într un colectiv, cum e sa fii unit, te învață să apreciezi munca altora. Ce pot spune despre bal, balul a fost ceva de neuitat. Sunt foarte fericita atât pentru noi organizatorii cât și pentru bobocii noștri care sau descurcat minunat. Pot spune ca prin acest proiect mi-am îndeplinit dorința de a colabora și de a simți ca ceea ce fac eu pentru ei a fost și este apreciat. Ceea ce noi am făcut pentru ei s a văzut, și a fost destul de minunat sa te afli acolo sus, lumea sa se uite la tine și sa știe ca mare parte din tot ce este acolo este doar datorita ție.

Cateva pareri din partea castigatorilor

Mister boboc, Militaru Alexandru

Balul a fost unul cum nu ma asteptam, foarte spectaculos si cand mi am auzit numele am avut un sentiment de fericire dar si o emotie ciudata care m-a facut sa plang. Organizatorii? Cei mai implicati si deschisi. Va multumesc pentru munca depusa!

Miss boboc, Ghitescu Adriana

”Simteam un gol in stomac din cauza emotiilor, nu imi mai simteam picioarele, nu credeam ca voi iesi miss, chiar a fost surprizator, dar cel mai mult ma bucur ca am cunoscut niste oameni minunati ca voi, organizatorii!”

 

DESFASURAREA MOMENTELOR DIN BAL:

1. Defilarea individuala in care facem cunostinta cu bobocii nostri, ambitiosi, tineri si plini de viata, deschisi distractiei.

2. Defilarea de zi in care bobocii defileaza in perechi  cu mult mai mult curaj.

3. Proba coregrafiilor, boboceii a trebuit sa se dueleze cate 2 perechi pe diferite melodii mai grele sau mai putin grele

4. Proba de aptitudini, proba in care boboc a trebuit sa se valorifice prin talentul pe care il au si sa convinga juriul ca merita titulul de “Miss/Mister boboc”

5. Defilarea de seara, cea mai importata defilare, cea in care boboceii nostri au stralucit, cu rochii de gala si costume impecabile, cum ne spune si proverbul “ La soare te poti uita, insa la ai nostri boboci ba”

6. Proba de care orice boboc s-a speriat la randul lui, PROBA SURPRIZA, acestia au fost pusi in fata unor provocari foarte amuzante, dar destul de dificile.

7. Momentul mult asteptat: AFLAREA CASTIGATORILOR! Momentul plin de emotii, noi, organizatorii, am fost mandri de absolut toti bobocii, pentru noi toti sunt castigatori si ii admiram pentru munca pe care au depus-o! Insa ca in orice concurs, nu putem avea mai mult de 3 castigatori: Miss/Mister boboc, Miss/Mister Popularitate, Miss/Mister Eleganta.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share