Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Usi glisante din aluminiu ca element de legatura intre spatiul interior si exterior

Cum te simți când te retragi în cuibul tău cald? Casa ta te ajută să te simți odihnit și relaxat? Te trezești și te simți pregătit pentru orice? Când ești în confortul casei tale, chiar te simți relaxat și „ca acasă?”

Usi glisante

Cel mai important, casa ta chiar te reflectă

Atunci când întreprindeți un proiect de amenajare a casei, este ușor să fiți distras de felul în care prietenii și vecinii și-au decorat casele, aspectul sugerat de reviste și cataloage și noțiunile tale preconcepute despre cum ar trebui să arate casa ta.

Dar adevărul este că trebuie să faceți un pas înapoi pentru a vă evalua cu onestitate nevoile și gusturile personale și amintiți-vă că nu este casa vecinilor și ea ar trebui să vă reflecte personalitatea dumneavoastră, nu a altcuiva.

Creați spații suplimentare

Una dintre cele mai importante lecții pe care trebuie să le învățați este că totul într-o casă are legătură cu funcționalitatea. Atât de multe decizii de proiectare se bazează pe estetică, încât este greu să treceți la deciziile de stil înainte de a vă ocupa de toate necesitățile de bază ale depozitării. Pentru unii, depozitarea poate fi simplă și directă, dar în alte case poate fi o șansă de a arăta dragostea pentru coșurile lucrate manual, cutiile de depozitare care au un istoric familial sau obiecte care se „conectează” la o călătorie sau un moment semnificativ din viața dvs. Deci, acest simplu pas de a oferi fiecărui lucru un loc propriu înseamnă enorm în crearea unei camere confortabile și practice.

Puteți aduce un plus de lumina cu uși culisante

Pentru locuitorii de apartamente cu ferestre mici și înghesuite, există posibilitatea încorporării unor suprafețe reflectorizante în casă. Cantitatea de lumină naturală se va dubla imediat. Și pentru asta, vă recomandăm să alegeți usi culisante.

Cum contribuie ușile glisante din aluminiu la conectarea perfectă a spațiilor interioare cu mediul exterior, creând un întreg armonios și extinzând optim spațiul de locuit? Nimic nu aduce claritate și nu evidențiază mai bine detaliile complexe de design ale unei camere ca un impuls de lumină naturală. O cameră luminată natural crește productivitatea, îmbunătățește starea de spirit și creează o atmosferă liniștită mai mult decât un mediu iluminat artificial.

O casă fericită înseamnă viață fericită

O casă dezordonată creează o viață dezordonată. Caminele noastre au nevoie de atenția noastră pentru că suntem într-o relație. Se spune că un părinte este la fel de fericit ca cel mai nefericit copil al său. Și așa este și cu casele noastre. Când casa este dezordonată, nu putem gândi și ne simțim frustrați . Când casele noastre, ca și relațiile noastre, sunt îngrijite cu dragoste, suntem fericiți.

Revigorați, întineriți și oferiți un design luminos

Casele noastre trebuie să ofere armonie și relaxare dincolo de un simplu adăpost. Avem nevoie de casele noastre care să ne revigoreze, să ne întinerească viețile, să ofere odihnă și să ofere genul de loc demn de cei mai importanți oameni și evenimente din viața noastră. Sunt momentele dulci și tandre care ne fac casele mai mult de patru pereți și un acoperiș deasupra. Ele sunt depozitele viselor, lacrimilor, zâmbetelor și iubirii noastre și locurile în care toată lumea vrea să se întoarcă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">