Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

USR Dâmbovița a crescut cu o nouă filială: USR Dragomirești

USR Dâmbovița informează pe pagina de facebook a organizației că își continuă activitățile în teritoriu, alături de oameni, cei care le-au cerut sprijinul pentru a le fi rezolvate problemele din comunitate.

De data aceasta, locuitori din comuna Dragomirești din județul Dâmbovița, și-au unit forțele sub aripa USR Dâmbovița, formând o filială locală. Cetățenii își pun speranța în reprezentanții USR pentru a rezolva cele mai urgente probleme din localitate.

Ieri, Biroul județean al USR Dâmbovița a vizitat comuna Dragomirești. Oamenii și-au spus păsurile. Nemulțumirile cetățenilor sunt clare, știu ce vor și știu că promisiunile politicienilor din ultimii 30 de ani au fost numai povești frumoase. Vechea clasă politică își aduce aminte de ei, la fiecare 4 ani, apoi așa cum au venit să le ceară votul dispar pentru încă 4 ani. De ieri, USR Dâmbovița a crescut cu o nouă filială: USR Dragomirești.

Le dorim succes și împlinirea tuturor proiectelor prin care vor să îmbunătățească viața cetățenilor din comună.” se arată pe pagina USR Dâmbovița.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">