”VEŢI VEDEA ŞI VEŢI ÎNŢELEGE SPURCĂCIUNEA PESTE TOT ÎN JURUL VOSTRU”

Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca, a făcut mai multe profeții apocaliptice despre viitorul omenirii, înainte de moartea sa. El a prevăzut ridicarea unui stat fără cruce de la Răsărit și vorbea despre faptul că „se va bea sânge din om”.

„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vă vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.

O altă profeție a părintelui Arsenie Boca  este însemnată în cartea ”Mărturii din Țara Făgărașului despre părintele Arsenie Boca“. Aceasta spune că oameni își vor pierde, dar vorbește mai ales despre ”rătăcirea” preoților: ”Vine timpul, și e foarte aproape, când toți preoții vor repara bisericile, iar alții vor construi altele noi, dar nelucrând ei la sufletul omului, vor rămâne bisericile goale, cucuvelele vor cânta într-însele. Roadele slăbirii în dreapta credință a teologilor în facultăți și seminarii vor fi preoții, care vor fi și mai slabi ca învățătorii lor; mai ales în Transilvania ortodoxia aproape că va dispărea, ultima redută va fi Sibiul, dar va cădea și acesta. Dumnezeu nu forțează mântuirea nimănui. Cine are minte să ia aminte”.

Pe lângă mărturiile verbale transmise de diferiți discipoli, ai părintelui, profețiile viitorului se văd cu ochii liber, la Biserica Drăgănescu,  care a fost numită “Capela Sixtina a Ortodoxiei Românesti”. O pictură ca a Parintelui Arsenie nu se mai găsește nicăieri în lume, este o pictură unicat, originală, Pictura Parintelui Arsenie este o pictură vizionară Sfintia sa, prin anumite simboluri, a anticipat evenimentele ce vor urma.  Pe pojghita varului de frescă din pronaosul bisericii din Dragănescu, pe care Arsenie Boca a pictat-o începand cu anul 1968, parintele a strecurat inexplicabil câteva imagini premonitorii, neobișnuite prin actualitatea lor: telefonul mobil, turnurile gemene incendiate pe 11 septembrie la New York sau naveta Discovery.

„Zdreanța roșie, secera și ciocanul, steaua în cinci colțuri o să dispară”

„Zdreanta roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colțuri o să dispară, dar va veni steaua cu șase colțuri, anarhia, și va fi vai și amar de lume (…) Asta va fi peste mulți ani, și noua, Dumnezeu nu ne va hărăzi să vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat să vad, după sărbatoarea deșartă a victoriei, cîți dintre cei drepți au mai rămas. Căci după această victorie deșarta, puțini dintre cei drepti vor fi în picioare și la sărbatoare. Peste tot vor fi naimiți (vânduți dușmanului) și abia atunci va începe o noua luptă, fără jertfă de sânge, dar la fel de lunăa ca și cea pe care am început-o noi acum!”.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share