Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

VICTOR PONTA- DEMISIE in alb din PSD

Fostul premier Victor Ponta a anunțat că va demisiona din PSD. Fostul președinte al social-democraților a spus că îi va trimite o demisie în alb lui Liviu Dragnea. 

”Eu intenționez în continuare un singur lucru, în mod special: să îmi spun opinia. Spre exemplu, să spun că pierdem timpul cu discuția asta despre Europa pentru că domnul Iohannis va vota cum zice Germania (…) De asemenea, vreau să spun ce cred despre partea economică. Eu nu cred că poți susține măsuri sociale, dacă nu merge economia, Am mărit și eu ceva salarii la viața mea, ca să zic așa. Toți vrem să mărim salariile și eu îmi doresc un salar mai mare, dar problema este să avem de unde plăti acele salarii. Eu sper ca Guvernul PSD și guvernul Grindeanu să aibă succes cum am avut noi, să aibă bani de pensii și salarii. Deocamdată, dați-mi voie să fiu speriat! Măririle se poate face, trebuie să ai și bani să le faci.

Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de aceea o să-i trimit domnului Dragnea, știți că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid. Îi trimit domnului Dragnea demisia mea în alb și când îl supăr foarte tare, o semnează. Nu pot la vârsta asta să mai tac din gură despre lucruri pe care le-am văzut, pe care le știu. Susțin în continuare guvernul Grindeanu, îndemn în continuare oamenii să voteze PSD, cum am făcut și anul trecut. Nu conspir cu nimeni și m-au amuzat foarte poveștile astea care îi plac foarte tare lui Liviu. Ultima dată când am vorbit la telefon cu domnul Dragnea a fost anul trecut în decembrie, când el credea că mă întâlnesc cu Bănicioiu, cu Teodorovici ca să conspirăm. M-am filmat cu telefonul și i-am arătat că sunt la 3000 de kilometri, iar apoi i-am zis să nu mai creadă toți nebunii”, a declarat Victor Ponta.

Dragnea: Nu sunt de acord ca Ponta să plece din PSD; nu voi activa demisia în alb

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că nu este de acord ca fostul premier Victor Ponta să plece din PSD, el menţionând că, dacă acesta îi va trimite o demisia în alb, nu o va activa.

„Eu nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Dacă îmi va trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu cred, nu concep ca un fost preşedinte al partidului să primească un tratament identic cu cel pe care l-a avut Mircea Geoană şi este o greşeală pe care noi am făcut-o cu Mircea Geoană şi am mai spus-o în mai multe rânduri”, a spus Dragnea.

Pe de altă parte, liderul PSD Liviu Dragnea l-a contrazis, miercuri, pe fostul premier Victor Ponta, care susţinuse că ultima convorbire telefonică avută a fost în decembrie 2016, precizând că au purtat discuţii în ultima perioadă, dar că nu vrea încă să arate mesajele pentru că nu-i stă în caracter.

„Eu am mai vorbit cu Victor Ponta în ultima perioadă, în ultimele zile. Au fost dăţi în care nici măcar nu am fost singur, au fost şi alţi colegi. Încă nu aş vrea să arăt mesajele, nu îmi stă în caracter, dar am vorbit, am comunicat, ne-am întâlnit în mai multe rânduri şi eu sper să îi treacă supărarea. Încerc să înţeleg de ce este supărat, încerc să aflu”, a spus Dragnea.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">