Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Viorica Dăncilă își lansează mâine candidatura pentru alegerile prezidențiale

 Viorica Dăncilă, proaspăt demisă de Parlament din funcția de premier, îşi va lansa candidatura la Președinția României, sâmbătă, 12 octombrie 2019, începând cu ora 11.00, la Romexpo, Pavilionul Central.

Sâmbătă începe oficial campania pentru alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.

Senatorul PRO România, Adrian Țuțuianu a făcut o declarație pe pagina personală de facebook prin care susține că ”dacă PSD rămâne blocat în această candidatură, rețineți următoarea propoziție: Viorica Dăncilă va obține cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani pentru un candidat de Stânga! Iar PSD va face implozie.”

Declarația integrală:

”Când nu mai ești în toate mințile….

PSD organizează mâine, la Romexpo, „lansarea Vioricăi Dăncilă” pentru alegerile prezidențiale. Nu, nu e nicio glumă.

E clar ca partidul se conduce azi prin mâna unor veseli #iresponsabili, plecați cu mintea din realitatea acestor zile. Cât de irațional să fii să organizezi, la două zile după ce ai fost demis prin moțiune de cenzură, o petrecere de lansare care aduce mai mult a parastas?! Cum să te cramponezi de o candidatură sortită eșecului și să nu ridici ochii în jurul tău?!

 PSD a ajuns, prin decizii proaste la vârful conducerii, un PARTID IZOLAT, fără dialog, fără aliați. Din acest motiv a trecut moțiunea. Nu din cauza poporului psd-ist, nu din cauza oamenilor cu bună-credință din partid, ci din cauza unui grup restrâns de #lacomi lipsiți de viziune, prea-plini de ei înșiși. Dacă răspundeau apelului pe care Victor Ponta l-a făcut înainte de moțiune (guvern PSD – ALDE – PRO, restructurat, cu puține ministere, cu oameni super-calificați în portofolii), situația era acum diferită. Au fost, însă, #aroganți și, din ce observ, continuă pe acest drum al izolării totale și inconștiente.

Acum forțează nota cu doamna Dăncilă, ca un șofer beat la volan, care vede un zid în față și apasă de nebun pe accelerație. Dacă PSD rămâne blocat în această candidatură, rețineți următoarea propoziție: Viorica Dăncilă va obține cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani pentru un candidat de Stânga! Iar PSD va face implozie. Atacul final va fi la scheletul acestui partid – aleșii locali: dacă vom avea alegeri pentru primari în două tururi și vot pe listă pentru consiliile județene, PSD o să dispară din conducerea județelor, a orașelor mari și medii.

E trist momentul acestui partid.

Dar momentul poate fi folosit cu rațiune și întors în favoarea Stângii românești. Nu e nevoie de prea multă filosofie ca să înțelegem cu toții drumul de urmat. Uitați-vă la mesajele agitate de după moțiune ale celor din PNL și USR: „Atenție la PRO ROMÂNIA”, „Victor Ponta va fi marele nostru dușman” (Rareș Bogdan). Înțelegeți, prieteni din PSD?

La acest moment, singura soluție rațională, decentă, de bun simț este să-l să-l ducem pe Mircea Diaconu în turul II și să avem o bătălie reală acolo cu Iohannis, nu un simulacru jenant. Continuarea cu Viorica Dăncilă, drapel al eșecului și neputinței, ar însemna doar o adâncire a marasmului din partid. E timpul unei asumări curajoase pe termen mediu și lung. Haideți să ne canalizăm energia astfel încât să avem de câștigat cu toții.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share