28/10/2020

Virgil Guran, PNL: Suntem foarte hotărâți să câștigăm Consiliul Județean Dâmbovița

Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, a declarat astăzi că județul nostru a primit donații substanțiale de la două societăți aflate în subordinea Guvernului, mai exact, Transelectrica și Nuclearelectrica.

Transelectrica a donat 25.000 de lei la organizația Crucea Roșie, bani din care se vor cumpăra materiale necesare pentru secția de boli infecțioase.

Nuclearelectrica a donat 1,4 milioane de lei la Spitalul Județean, ”i-am rugat să investească banii în dotări. Se va face și o instalație de oxigen. Pentru că s-au vehiculat la un moment dat că se va lua un aparat de testare pentru Covid 19, în colaborare cu PSD, se pare că nu este adevărat. Abia acum va veni un aparat platit din fondurile alocate de Consiliul Județean. Este deci un lucru benefic și concret pentru spital și Crucea Roșie Dâmbovița.” a spus liderul PNL.

În conferința de presă au fost punctate și subiecte legate de producerea măștilor de la Dragomirești, infrastructura rutieră din județ, dar și candidatura PNL la Consiliul Județean Dâmbovița.

Măștile de la Dragomirești

„Ceea ce se vehiculează, că acele instalații nu funcționează, nu este adevărat. Da, au avut defecțiuni. Sunt om de afaceri de 30 de ani și știu cum este, se întâmplă ca o instalație să se defecteze de două ori pe zi. Primul milion de măști este pregătit pentru vânzare, și în aceste zile se fac negocierile pentru a se vinde, și da, fabrica funcționează în continuare. Doar că și lucrătorii de acolo trebuie să înțeleagă că există o productivitate și o disciplină a muncii.”

Noutăți legate de investițiile în infrastructură în Dâmbovița

”DN 7 Bâldana – Titu, pe 29 iulie va fi licitație. În sfârșit am reușit și m-am ocupat de această problemă. Am întâmpinat o birocrație generală a României. Până nu vom schimba anumiți oameni din ministere, din instituțiile de stat, nu vom face nimic, ne vom plimba. Bâldana de 12 ani se plimbă.

DN 71 Bâldana – Moroieni. Luna aceasta se termină clarificările, cele 350 cerute de cei care vor să meargă la licitație, iar în luna iulie va avea loc și licitația pentru proiectare și execuție.

DN 72 Ploiești – Găești. A avut loc licitația pentru studiu de fezabilitate și proiectare tehnică. Deci s-au făcut pași importanți și aici.”

Virgil Guran a mai spus și că echipa actuală va fi un adversar de temut în ”jocurile” care se fac pentru șefia județului.

”Suntem foarte hotărâți și bine organizați să câștigăm Consiliul Județean Dâmbovița. Ideea pe care o au domnii de la PSD că doar ei trebuie să conducă județul și să-l țină în sărăcie, nu mai este valabilă. Vor avea probleme cei de la PSD pentru toate funcțiile. Am venit să construim o organizație, nu este ușor, dar suntem implicați și determinați.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share