03/08/2021

Virusul nu este nici muscă, nici țânțar! Nu am încredere în vaccin!

În cuvinte simple, dar pline de înțelepciune și sinceritatea pe care omul de la țară o are dintotdeauna, domnul din imaginile alăturate, ne explică de ce nu doreșete să se vaccineze, de faptul că nu cunoaște oameni care s-au vaccinat, sau care au făcut Covid 19.

Vi se pare că acest om are timp să studieze Teoria conspirației? Si dacă și-a făcut o minimă informare despre această ”plandemie”, el invocă faptul, că acolo unde trăiește, natura și liniștea sunt singurele de care are nevoie.

Mai mult, nici de masca de protecție nu are cuvinte de laudă, pentru că virusul nu este nici ”muscă”, nici ”țânțar”, și deci o consideră inutilă. Curaj și demnitate! Sunt calități pe care acești oameni nu le-au abandonat.

Dacă acest domn, și ca el am văzut foarte mulți, simpli, modești, fără ”școli înalte” care pe unii au reușit să-i îndepărteze de la adevăratele valori, a reușit să ”deslușească” marele mister din jurul ”mascaradei Covid19”, înseamnă că mai avem o șansă și nu suntem pierduți. Ei vor păstra mereu ”veșnicia care s-a născut la sat”, pe când ceilalți vor avea pașaport digital de vaccinare. Fiecare cu Dumnezeul lui. La final, vom vedea al cui a fost mai puternic.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share