Vizualizează Izbânda! Atât încât să dea roată Universului. Până te va găsi…

În fața fatidicului nu avem -în aparență- puterea de a riposta. Am crede că nimeni nu ne aude, nu ne ascultă măcar speranțele pe care le vrem concretizate. În fața morții suntem cu toții egali și desigur suntem cu o moarte toți datori. Însă…

Vrem să știm cât suntem de puternici? Zăcământul de energie lăuntrică este incomensurabil. Sălășluiește în noi Dumnezeu. Noi înșine suntem din Dumnezeu. Avem chipul și asemănarea Lui, dar avem și din Puterea Lui putere. Nu este rost în a ne pierde nădejdea atâta vreme cât Rugăm Înalt Cerul să NE FIE !

Deși poate părea că sunt situații în care „ce îți este scris în frunte îți este pus!”, nimic nu ne îndreptățește să deznădăjduim chiar dacă am spune: „mortul de la groapă nu se întoarce”. Știința face progrese uluitoare, de la o zi la alta descoperiri în lanț dăruie noi șanse Sănătății, Vieții. Sunt situații extreme în care cauzele par pierdute, și totuși soarta, care nu e un „ce” bătut în cuie, zâmbește în ciuda aparentelor motive de lipsă de speranță. Un medic înțelept nu va avea aroganța să creadă 100% în știința sa; el va spune: „noi cu știința, Dumnezeu cu Puterea!”

În însănătoșirea unui bolnav, în evoluția lui către ameliorare și bine, un rol esențial îl are gândirea pozitivă, Rugăciunea spusă cu râvnă, de ca și cum obiectul Rugăciunii este deja căpătat. Dumnezeu dăruie putere din Puterea Lui aceluia care știe să Roage. Un om care se abandonează spiritualității din cumulul concepțiilor sale, care caută să-și desăvârșească aptitudinile în a vindeca, în a aduce în jurul său binele (colectiv), un om impregnat de Dumnezeu și cu sete de a (în)făptui binecuvântare universal, un asemenea om induce modificări la nivel psihosomatic. Un asemenea OM poate fi oricare dintre noi, cu o singură condiție: să își propună.

Nu este fatidicul mai puternic decât noi! Nu suntem noi lipsiții de șansă, în genere!

La o privire atentă, descoperim semne care SPUN, care ARATĂ, care ne CONDUC spre Învingătorii din noi. Fiecare dintre noi la un moment dat este încercat, este răpus, poate chiar la un pas de colaps, dar câți dintre noi nu conștientizăm sincer că momentul de răscruce ne-a adus o a doua șansă la viața la care nu credeam că avem acces, dreptul?

Suntem puternici, inevitabil Învingători. Iar sămânța de Dumnezeu din fiecare fibră a noastră face ca orice ne-am propune cu decența smereniei, cu Iubirea și Iertarea a tot, să fie sortit izbândei!

Vizualizează Izbânda!

Atât încât să dea roată Universului.

Până te va găsi…

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share