Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

VLAD MIRITA: O zi pana la Festivalul Medieval Dracula

11304534_10205929558530907_2121093591_nOficial Media a vrut sa afle in exclusivitate noutati despre Festivalul Medieval Dracula, manifestare ce va incepe maine la Targoviste. Pentru a va starni entuziasmul si dorinta de a participa alaturi de cei invitati la sarbatoare,  va impartasim un scurt dialog dintre Cristi Iordache si cunoscutul tenor Vlad Mirita.

 Tema spectacolului de anul acesta va fi evocarea unor momente de lupta ”cu dusmani de casa”, cei doi boieri, Dan-varul lui Vlad Tepes si boierul Albu Cel Mare si lupta cu sasii. De data aceasta nu se vor ma razboi cu turcii, domnia lui Vlad Voievod Dracula neinsemnad doar razboie cu acestia.

De asemena in fiecare zi va fi sarbatoare in Cetatea Targovistei prin atelierele medievale (sabie, suliță, arc, călărie, dans, aruncarea potcoavei etc – Concursuri, Premii, Titluri nobiliare simbolice –din Parcul Chindia, zona medievală), Concurs interșcolar județean pe tema Dracula, Expoziție de carte tematică, Garda Cetății – Curtea Domnească, Proiecția filmului spectacolului Dracula – Reîntoarcerea, realizat în septembrie 2014, Târg Meșteri Populari, Parada Medievală, Garda Cetății, Concert Curtea Domnească si multe alte surprize la care va invitam sa luati parte.11536877_10205929564011044_1482018321_n

O alta atractie a festivalului va fi turnirul, o supriza pentru Maria Sa, Vlad Draculea, unde sunt invitati vestiti campioni ai Europei intr-o intrecere cavalereasca. Vlad Mirita ne-a declarat ca va juca rolul capitanului Corbea, ce va fi surprins in ipostaze sensibile si romantice cu Domnita Alberta, fiica unui vestit cavaler, pe nume Rafmann, prieten vechi cu tatal Mariei Sale, Vlad Tepes. Iata ca vom avea si o poveste de amor!

”Domnita Alberta este de fapt frumoasa actrita Ioana Picos, o foarte buna prietena a mea si o actrita foarte, foarte talentata, de exceptie as indrazni sa spun”, ne-a marturisit Vlad.

Un alt detaliu ce merita retinut este provenienta cailor din spectacol. Caii sunt targovisteni, adusi din Spania cu ceva timp in urma si au fost gazduiti intr-un loc special, acolo unde au avut loc si antrenamentele de peste o luna incoace, iar proprietarul a incheiat un acord de parteneriat cu Lupii Albi.

Prin urmare, nu rata Festivalul Medieval Dracula de anul acesta!

PROGRAM FESTIVAL MEDIEVAL DRACULA 2015

Distribuie acest articol Oficial Media
Share