VOLEI: CSM TARGOVISTE- KHIMIK YUZHNY UCRAINA- VIDEO LIVE

În aceste momente la Sala Polivalentă din Târgoviște, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a întâlnit campioana Ucrainei Khimik Yuzhny în șaisprezecimile CEV Cup.

Antrenorul Dragan Nesic și componentele CSM-ului vor să îi bucure pe târgovișteni cu o victorie în această confruntare. “Jucăm împotriva campioanei Ucrainei, are multe jucătoare care joacă la națională. Este o echipă bună. Îmi doresc să dăm tot ce avem mai bun din tot pentru suporteri și să ne calificăm în faza următoare”, a spus Dragan Nesic, antrenorul echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Rămâneți alături de noi pentru a urmări meciul în direct și a fi la curent cu ultimele vești legate de compețiția sportivă din seara aceasta.

Khimik Yuzhny: D. Karpets, D. Drozd, A. Politanska, K. Silchenkova, K. Niemtseva, I. Molodtsova, A. Chernukha, D. Stepanovska, Stepanchuk, M. Tomic, O. Napalkova. Antrenor Andrei Romanovici.

CSM Târgoviște: Diana Calotă, Alexandra Sobo,  Matea Ikic, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Suzana Cebic (libero). Au mai evoluat Alexandra Trică, Ana Bianca Mitrănescu. Antrenor principal – Dragan Nesic, antrenor secund – Atanas Lazarov.

LIVE TEXT ȘI VIDEO

UPDATE 20:25- Roxana Ivanof își păstrează calmul intr-un final tensionat, câștiga serviciul și Milagros Colar punctează de 2 ori la rând. Minge de set și meci pentru Ucraina pe care o salvează din nou Milagros Colar preluând serviciul pentru fetele de la CSM Târgoviște . Meciul e în prelungiri și din nou serviciul pentru Ucraina. Partida se încheie: CSM Târgoviște 14, Khimik Yuzhny 16

 

UPDATE 20:17- La schimbarea terenurilor în setul decisiv, Ikic își păstrează serva, câștigă un punct, dar ucrainiencele blochează și revin la conducere. 10-8 pentru Khimik Yuzhny

UPDATE 20.03– Set câștigat de echipa din Ucraina cu 26 la 24. Scor meci 2-2.

UPDATE 19:55–  Revenire spectaculoasă, 17 la 16 pentru CSM, final strâns, servesc ucrainencele afară din teren și fetele noastre conduc cu un punct, 20-19.

UPDATE 19:44– În setul 4, Khimik Yuzhny a început mai bine, a condus cu o diferență de 6 puncte. CSM Targoviste a recuperat și targovistencele sunt conduse la jumătatea setului cu 13 la 9.

UPDATE 19.28- Sala este în picioare, voleibalistele de la Yuzhny au minge de set, 22-25, astfel că meciul trece în setul 4.

UPDATE 19:25– Pe bancă se află și Ramona Marciu, Mitrănescu. Mitrănescu în locul lui Ivanof, minge lungă și câștigată de fetele de la Khimik Yuzhny, un final strâns și incendiar la 20- 19; timp de odihnă solicitat de antrenorul ucrainean. Servesc adversarele, câștigă 2 puncte și pentru prima dată în setul 3 se află la conducere echipa adversă cu 23 la 20, la 2 puncte de câștigarea setului.

UPDATE 19:21– Trică din nou la serviciu, blocaj Diana Calotă. CSM preia serviciul prin Alexandra Sobo , scor 19-15 și Diana Calotă servește pentru încă un punct câștigat 20 la 15.

UPDATE 19:15– Timp de odihnă solicitat de Dragan Nesic; mingii câștigate pe rând, punct Milagros, servește Roxana Ivanof, blocaj Alexandra Sobo și din nou punct Milagros Colar care și servește după scorul de 15 la 10 pentru CSM Târgoviște . Cu Suzana Cebic la primire o nouă minge bună pentru Trică și fetele noastre conduc cu 16 la 12.

UPDATE 18:50– Finalul setului le găsește pe fetele de la Târgoviște în mare formă, câștigă punct după punct și se află la 4 puncte de câștigarea setului 2. În timp ce echipa Khimik Yuzhny are doar 10 puncte, Colar servește pentru setul 2 și set 25 la 11 pentru CSM Târgoviște.

UPDATE 18:43– In setul 2, primul timp de odihna a fost cerut de antrenorul ucrainean, scorul fiind în defavoarea lor, 6 la 10.

UPDATE 18.30– Finalul primului set este incendiar!  Lovitură Milagros Colar și targovistencele sunt la o minge de set, out Ucraina, set CSM Târgoviște 25 la 22.

UPDATE 18:14– Dupa un început in care echipa Ucrainei se detașează, fetele de la CSM recuperează 4 puncte la rând, diferența fiind de doar 2 puncte în favoarea celor de Khimik Yuzhny, 11-9. La jumătatea primului set, CSM Târgoviște preia conducerea și la al doilea timp de odihnă, scorul este de 12 la 11 în favoarea fetelor de la CSM.

UPDATE 18.05– Meciul a debutat cu un prim punct câștigat de echipa din Ucraina, după care a urmat egalare si cele două echipe și-au împărțit punctele pe rând. După primele minute de joc voleibalistele târgoviștene conduc cu 3 la 2.

 

UPDATE 17.59: Debutul meciului de cupă europeană la volei feminin.

 

UPDATE 17.22: Încălzirea echipelor CSM Târgoviște și  Khimik Yuzhny din Ucraina.

 

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share